Adet bozukluğu

Musedatafa

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2014
84
3
11
28
Merhaba arkadaşlar ben İstanbul'dan Seda 19 yaşındayım 7 aylık evliyim eşimle cocuk sahibi olmak istiyoruz ama ne yazık ki olmuyor bu ay adetim günü gününe oldu ama cok az bi şekilde geldi adetimin 8. Günündeyim kahverengi lekeler gelmeye başladı sizce bu dogalmıdır

Doğal değildir.
Çocuk sahibi olmaya çalışmadan önce bi jinokologa gidip muayene olsanız, folik asit vs veriyorlar mesela. Belki kist vardır falan bir bakarlar.
Bir de bu kadar aceleci olmayın bence. Çocuk yapma zamanınıza ben karışamam tabi. Ama yaş 19, evlilik 7 aylık..

sağlıkla ilgili "doğal mı?" türünden sorulara deli oluyorum. Şurada doktor dahi olsa seni görmeden doğal olup olmadığını söyleyemez. ben kızımın doktorunu aradığım zaman "bir getir göreyim" diyor adam ki sadece tavsiye verecek. Doktor bilr bu yükün altına girmiyor.
Allah aşkına bir doktora gitmeyi denesen daha yerli yerinde olmaz mı?

Doğal değil tabiki. Yerleşme kanaması da olabilir, kistte olabilir, başka bir sıkıntıda olabilir.
Doktora gitmelisiniz zira bebekte düşünüyorsunuz.

Korkuyorum ya inşallah yerleşme kanamasıdır çünkü sık idrara çıkıyorum bide artı ben zaten doktora Gitcem sadece fikir alıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…