Adet bittikten sonra halsizlik

guldennnnnn

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2024
279
46
13
32
Selam kizlar doğumdan sonraki 3. Adet imi oldum .her defasında adet bittikten sonra aşırı halsizlik oluyor sürekli uykum oluyir nedeni nedir acaba bilen yaşayan var mı kafamı kaldıramıyorum vücudumda derman yok

Selam kizlar doğumdan sonraki 3. Adet imi oldum .her defasında adet bittikten sonra aşırı halsizlik oluyor sürekli uykum oluyir nedeni nedir acaba bilen yaşayan var mı kafamı kaldıramıyorum vücudumda derman yok
Ben de ayniyim canim hatta 2. Adetimde 15 gun kendime gelemedim bas donmesiyle beraber. Simdi 4. Adetim basladigindan beri sabahlari gozumu acamiyorum sanki hic uyumamisim gibi halbuki full uyuyorum. Doktoruma sormustum hormonlardan dolayi boyle cok kadin geliyor bas donmesi sersemlik uyku hali uzun da bi sure devam edicek hemen gecmicek demisti. Ama yine de kanina baktir ben de baktiracagim :) insanin aklina turlu sey geliyor ayin 10 gunu boyle gecince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…