Adet bittiği gün tek ilişkiyle hamile kalan var mı ?

Lila Rengim

♡كن فيكن♡بسم الله الرحمن الرحيم ♡
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2017
159
352
103
Arkadaslar adeti bittigi gün yada ertesi gün tek ilişkiyle hamile kalan var mı ?

Son düzenleme:
Şurda benzer bir konu var.

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...elirtileri-ve-adet-e-2-gun-kala-test.1020967/

Açıkçası ben de merak ediyorum zira hala adet olmadım 1 hafta geçti.. Arkadaşın bahsettiği belirtlerin aynısı bende de var çünkü. Gerçi bunlar zaten adet belirtileriyle de benzerlik gösterdiği için hamile olma ihtimalim pek gelmiyor aklıma.

Benim adetim ne güzel düzenliydi; 32 günde bir olurdum bilemedin 33 olurdu. Evlenince düzene girmişti; 3 ay önce Ella hapı belasına bulaştım 3 aydır düzeni kalmadı adetlerimin Bu ay da gecikti; bir dahaki ay da yine gecikmeli adet olursam doktora gitmeyi düşünüyorum. Gerçi onun için de doğum kontrol hapı verecek; onu da kullanmak istemiyorum ilaç nihayetinde.

Neyse bakalım artık.

Bugün adet sancısıyla uyandım sanırım bu hafta içi olurum. Olamazsan haftaya test yapacağım artık.

Çocuk düşünmüyoruz ama hayırlısı olsun ...

Tamam canım bakarım sagolasin Rabbim gönlüne göre versin inşallah

adet biti mi ya adett gunu iliskiye girdin mi bebis kara olur derler iste :) mesela bitti diye yikaniyoz birlikte oluyiz diyleim tekran kan geldi mi adette sayiliyon aman neyse ya

Ehhehheh halk söylemlerimiz çok iyi ya

Biz de adetimin son günü korunmadık ve ertesi gün minik lekelenmelerim oldu, o yüzden adetteyken de mantıken hamile kalınamayacağını düşünerek hiç acaba dememiştim ama şimdi burda çok fazla öyle kalan arkadaş varmış. Biraz şüpheye düştüm.

kac gun oldu iliskiye gireli

kac gun oldu iliskiye gireli

Çok oldu adetim de 1 hafta gecikti bugün itibariyle. 17 Temmuzda tahminen; olmam gerekiyordu. Ama çok da düzenli değil bazen sapıtabiliyor.

Korunmasız ilişki geçen ay; 19 Haziranda oldu. Adetimin 4. gününde yani. Son günüydü normalde. 5.günde de ufak lekelenmelerim oldu. O kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…