• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet bitiminden sonra gebelik ihtimali

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Thepapatyali

Minik mucizemi beklerken ❤️
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
189
Puanlar
53
Selam hanımlar en son 14mayista regl oldum sonra 21 mayısta ilişki oldu eşim şehir dışına gitti şu an 5 gün var daha ama hamilelik olabilir mı adet sonrası tek ilişki ile meraktaymm :/ adet bitiminden sonra hamile kalan var midir acaba?

Selam hanımlar en son 14mayista regl oldum sonra 21 mayısta ilişki oldu eşim şehir dışına gitti şu an 5 gün var daha ama hamilelik olabilir mı adet sonrası tek ilişki ile meraktaymm :/ adet bitiminden sonra hamile kalan var midir acaba?
Ben kaldım canım 12 mayısta adet oldum 15 mayısta bitti 17 mayısta yumurtladım ve suan hamileyim 30 mayısta ögrendim doktor bile şaşkın :) olabilir neden olmasın idrar testi ile bu düsünceyi ortadan kaldırabilirisin

Adet döngünüz 28 günden kısaysa mesela 25 günde bir adet oluyorsaniz yumurtlamaniz da erken oluyordur bu nedenle adet bitiminin hemen ardından hamile kalmaniz mümkün.

Bu sizin döngünüze bağlı, döngünüz kısaysa hamile kalmış olabilirsiniz, spermler 72 saate kadar yaşıyor diye biliyorum

Ben kaldım canım 12 mayısta adet oldum 15 mayısta bitti 17 mayısta yumurtladım ve suan hamileyim 30 mayısta ögrendim doktor bile şaşkın :) olabilir neden olmasın idrar testi ile bu düsünceyi ortadan kaldırabilirisin

Test için acele etmek istemiyorum cnm hayırlı olsun inşallah bebiş darisi isteyen herkesin başına ins

Bu sizin döngünüze bağlı, döngünüz kısaysa hamile kalmış olabilirsiniz, spermler 72 saate kadar yaşıyor diye biliyorum

Dongum 27 gün bir de bu ay klomen kullandım gonal f iğne yaptırdım belki onlar da etkiler bilemiyorum tabi Allah kısmet ederse olur

Adet döngünüz 28 günden kısaysa mesela 25 günde bir adet oluyorsaniz yumurtlamaniz da erken oluyordur bu nedenle adet bitiminin hemen ardından hamile kalmaniz mümkün.
25 gün kadar kısa değil Malesef ama klomen ve iğne kullandim bakalım nolck

Test için acele etmek istemiyorum cnm hayırlı olsun inşallah bebiş darisi isteyen herkesin başına ins
İnşallah canım ben regl 18.ci gününde 67.57 ile ögrendim 26.gün kese göründü bugün 29.gün yarın bat günüm normalde.
Siz yinede regl gününüzü bekleyin derim

merhaba 27 günde 1 adet görüyorum, 7. gün bitiminde (8.güne girerken) korunmasız ilişki oldu eşimle..sizce gebelik olur mu?

Back