Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimsede olmadı mı böyle bir şey?
benim de 6 gün önce bitti adetim bugün pembe akıntım oldu daha önce olmamıştı hiç acaba mevsimsel falan mı :26: konu açtım ama cevap alamadım :26:
Ben internet üzerinden bir jinekoloğa sordum, tedavi olmadım ama o tahmini olarak ya enfeksiyondur ya da hiçbir şey olmadan adetin uzamıştır, devam ederse tedavi olmanı öneririm dedi, sen de ona göre durumuna bak canım. Çok şükür geçti benim. Adet uzamasıydı demek ki dedim.
Merhaba hanımlar. 4 gün önce adetim bitti. Bugün kahverengi ve biraz da kanlı bir akıntı geliyor. Böyle bir şey yaşayan oldu mu, neden olabilir sizce? Bekarım bu arada..:26:
bende sana yazacaktım canım merak ettiğim için aynısını bende yaptım aynı cevabı aldım enfeksiyon olabileceğini söyledi, benim bi kere oldu zaten anlık yani devam etmedi yine de kontrole gitmeyi düşünüyorum, teşekkür ederim bu arada
Bu anlatiklariniz yumurtlama kanamasina benziyor kızlar endiselenmeyin
Yok bazilarinda kan gelir eger iki adetin ortasiysa korkmayumurtlama kanaması nasıl oluyor o zaman şeffaf akıntı olmuyor mu? bende de 2 gündür kahverengi leke ve kan geliyor cuma doktora gidicem ama çok korkuyorum bişey çıkarsa diye
Ben 5 ay evvel doğum yaptım ve bende de oluyor nedense kahverengi pembemsi akıntı
bende de sadece 1 ay olmuştu böyle lekelenme hatta bu başlığa da yazmıştım acaba neden olabilir diye doktora gittim ve rahmimde polip çıktı ameliyatla alındı kısacası ihmal etmemek lazım böyle anormal kanamalar bişeylerin sinyalini veriyor olabilir
geçmiş olsunn korktum şimdi