• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet bitiminden sonra akıntı ?

Smiile

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
2.183
2.778
333
30
Merhaba hanımlar. 4 gün önce adetim bitti. Bugün kahverengi ve biraz da kanlı bir akıntı geliyor. Böyle bir şey yaşayan oldu mu, neden olabilir sizce? Bekarım bu arada..:26:

benimde oluyor genelde. yumurtlama olduğundan şüpheleniyorum ben. ancak stres - mevsim değişikliği de olabilir.

benim de 6 gün önce bitti adetim bugün pembe akıntım oldu daha önce olmamıştı hiç acaba mevsimsel falan mı :26: konu açtım ama cevap alamadım :26:

Ben internet üzerinden bir jinekoloğa sordum, tedavi olmadım ama o tahmini olarak ya enfeksiyondur ya da hiçbir şey olmadan adetin uzamıştır, devam ederse tedavi olmanı öneririm dedi, sen de ona göre durumuna bak canım. Çok şükür geçti benim. Adet uzamasıydı demek ki dedim. :31:

Ben internet üzerinden bir jinekoloğa sordum, tedavi olmadım ama o tahmini olarak ya enfeksiyondur ya da hiçbir şey olmadan adetin uzamıştır, devam ederse tedavi olmanı öneririm dedi, sen de ona göre durumuna bak canım. Çok şükür geçti benim. Adet uzamasıydı demek ki dedim. :31:

bende sana yazacaktım canım :1: merak ettiğim için aynısını bende yaptım aynı cevabı aldım enfeksiyon olabileceğini söyledi, benim bi kere oldu zaten anlık yani devam etmedi yine de kontrole gitmeyi düşünüyorum, teşekkür ederim bu arada :31:

Merhaba hanımlar. 4 gün önce adetim bitti. Bugün kahverengi ve biraz da kanlı bir akıntı geliyor. Böyle bir şey yaşayan oldu mu, neden olabilir sizce? Bekarım bu arada..:26:

günlük ada cayı ıcmeyı alıskanlık halıne getırın bir bardak olucak fazla ıcmeyın

bende sana yazacaktım canım :1: merak ettiğim için aynısını bende yaptım aynı cevabı aldım enfeksiyon olabileceğini söyledi, benim bi kere oldu zaten anlık yani devam etmedi yine de kontrole gitmeyi düşünüyorum, teşekkür ederim bu arada :31:

Rica ederim canım, ben de teşekkür ederim :38:

Bu anlatiklariniz yumurtlama kanamasina benziyor kızlar endiselenmeyin

yumurtlama kanaması nasıl oluyor o zaman şeffaf akıntı olmuyor mu? bende de 2 gündür kahverengi leke ve kan geliyor cuma doktora gidicem ama çok korkuyorum bişey çıkarsa diye:52:

Ben 5 ay evvel doğum yaptım ve bende de oluyor nedense kahverengi pembemsi akıntı:(

Ben 5 ay evvel doğum yaptım ve bende de oluyor nedense kahverengi pembemsi akıntı:(

bende de sadece 1 ay olmuştu böyle lekelenme hatta bu başlığa da yazmıştım acaba neden olabilir diye doktora gittim ve rahmimde polip çıktı ameliyatla alındı kısacası ihmal etmemek lazım böyle anormal kanamalar bişeylerin sinyalini veriyor olabilir

bende de sadece 1 ay olmuştu böyle lekelenme hatta bu başlığa da yazmıştım acaba neden olabilir diye doktora gittim ve rahmimde polip çıktı ameliyatla alındı kısacası ihmal etmemek lazım böyle anormal kanamalar bişeylerin sinyalini veriyor olabilir

geçmiş olsunn :( korktum şimdi :(

Canm bazen usuttugumuzden ya da hava değişikliğinden boyle şeyler oluyor.. Sen kizlikla ilgili mi sandın..

geçmiş olsunn :( korktum şimdi :(

korkmanıza gerek yok sizdede illa böyle bişey çıkacak diye bir durum yok ama enfeksiyon vb. bişey de olabilir ,hiç bişey olmayada bilir ama en iyisi doktora gidip kafayı rahatlatmak ihmal etmemek...muayene olmadan bellli olmuyor maalesef

geçen ay bende de olmuştu. rahim temizleniyormuş. tanıdık bir doktor öyle söylemişti.
:44:

Back