Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba siz de oldu mu gebelik?Merhaba arkadaşlar. adet bittiği gün ilişki olup gebe kalanlar varmı ? varsa en erken ne zaman öğrendiniz ?ilişkiden kaç gün sonra belirti ya da baska bisey hissettiniz ?
Merhaba bende adetten hemen sonra hamile kalmışım 1 aralıkta adet gördüm 28 günde bir oluyorum bu ay adetim geçti doktora gittim şu an 5 haftalık hamileyimMerhaba arkadaşlar. adet bittiği gün ilişki olup gebe kalanlar varmı ? varsa en erken ne zaman öğrendiniz ?ilişkiden kaç gün sonra belirti ya da baska bisey hissettiniz ?
Allah bağışlasın cinsiyeti nedirMerhaba normalde 31 günde bir yani tam bir ayda bir adet olurdum. 22 şubatta gelmişti o zamanda şubat 28 çekiyordu yani 24 martta adet olmam gerekiyordu 19 Martta hamile olduğumu öğrendim ve öğrendiğimde 3 haftalık mı neydi tam hatırlayamadım ama doktorum adet bitiminde hemen kaldığımı söylemişti. Çünkü erken öğrenmiştim ve keseyi görmüştük.
Maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah son adet tarihi nedir siiznMerhaba bende adetten sonra kalmısım cunku batta betam 1400 lerdeydi 4. Hafta da kesem gözüktü smdi 5. Haftalardayım icinin dolmasını beklemece :)
Teşekkür ederim aminAllah bağışlasın cinsiyeti nedir
3 aralıkMaşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah son adet tarihi nedir siizn
İki günlük gebeliği nasıl öğrendinizAdetten brh hafta onceki iliski ile hamile kaldim, adetim iki gun gecince ogrendim iki günlüktü![]()
Valla doktor dei 39du degerim dedi 2 gunlk falan sanrm bir haftanin icerisindeydimİki günlük gebeliği nasıl öğrendiniz![]()
Şanslıymışsın demek kiValla doktor dei 39du degerim dedi 2 gunlk falan sanrm bir haftanin icerisindeydim
Anam pcostan dolayi oyle oldu cnm gec yumurtlama gec dollenme, millet bir aylikken ogrenir bn iki gunlkken ogrendm, vesselam cok sukur alti yasinda simdi oglusum, ikinci icin savaşıyorum yok inat etti olmuyo ,Şanslıymışsın demek kiben cesaret edip doktora gidemiyorum kan aldıramıyorum. Evde test yapmayı bekliyorum.
Maşaallah kocaman olmuş arayı baya açmışsınızAnam pcostan dolayi oyle oldu cnm gec yumurtlama gec dollenme, millet bir aylikken ogrenir bn iki gunlkken ogrendm, vesselam cok sukur alti yasinda simdi oglusum, ikinci icin savaşıyorum yok inat etti olmuyo ,![]()
Ay valla keske kirkimcikinca direk hamile kalsaydim , ugrassaydim , ama hc üstüne düşmedim, korunmadimda olmadidaMaşaallah kocaman olmuş arayı baya açmışsınızBen araya 3 yaş koyarım diyordum ama benimki de 2 yaş olacak gibi. Umarım hayırlısıyla sağlıkla gelirler
![]()
Ayy kafayı yerdim benAy valla keske kirkimcikinca direk hamile kalsaydim , ugrassaydim , ama hc üstüne düşmedim, korunmadimda olmadida![]()
Ay valla peş pese yap kardeş cok güzel birşey, en yakin arkadaş, ikiz gbi büyürler canları sıkılmaz birbirlerine ileride çok arka çıkarlarAyy kafayı yerdim benBenim arkadaşım da kızı 1 yaşına girmeden doğurmuştu şok olmuştum
Yeni yeni toparlıyorum kendimi şimdi de gebelik varsa napıcam diye düşünüyorum bir yandan da oğluma kardeş olsun nefes olsun istiyorum karmaşık duygularım ☺