- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
26 günde olmuşsun geçen ay o zaman. Hayırlısı canım.Saol canim benim insallah bu ay olur ama benim diyorum ya duzensiz cok az 11 ocakta adet oldum ondan sonra 5 subatta adet oldum karisik bakalim bu ay nasil olucak :)
Yumurtlama günleri küsme yasağı getirin evinizeIn
Insallah esimle arada kusmesek olurda hep. Kus oluyrz tutduramiyoruz :))
26 günde olmuşsun geçen ay o zaman. Hayırlısı canım.
kusuyo esim iste hemen yatagini ayiriyo :)Yumurtlama günleri küsme yasağı getirin evinize
O yüzden takvimi indir canım. Ya da ovulasyon testleri alman gerekiyor ki bilesin.Ondan hesaplayamiyorum iste nasil yapacaksam
Allah Allah :) Çocuk küslüğü gibi heralde. Naz yapar gibi. O nereye gitse sende yanına git :)Ol
kusuyo esim iste hemen yatagini ayiriyo :)
Valla hic ugrasamam :)) cani bedeni sag olsun trip ceke çeke bi hal oldum :))Allah Allah :) Çocuk küslüğü gibi heralde. Naz yapar gibi. O nereye gitse sende yanına git :)
Çocuk için değer ama sen bilirsin tabi :)Ay
Valla hic ugrasamam :)) cani bedeni sag olsun trip ceke çeke bi hal oldum :))
Benim esim zaten cocuk gibi valla :))Çocuk için değer ama sen bilirsin tabi :)
Yaşlarınız kaç gençsiniz sanırım :)Benim esim zaten cocuk gibi valla :))
Ben 22 o 24 ben cocuk gelisimi ogretmeniyim oda elektirikci cocuk gibi onu egitmemi istiyo sanirim :))Yaşlarınız kaç gençsiniz sanırım :)
Pardon 21 yasindatim ben yanlis yazdimBen 22 o 24 ben cocuk gelisimi ogretmeniyim oda elektirikci cocuk gibi onu egitmemi istiyo sanirim :))
OlabilirBen 22 o 24 ben cocuk gelisimi ogretmeniyim oda elektirikci cocuk gibi onu egitmemi istiyo sanirim :))
Senin ilk gebeligin sanirim :)Olabilir
Evet canım. 7 aylık evliyim 6 aydır istiyorduk. Sen ne kadarlık evlisin ne zamandır düşünüyorsunuzSenin ilk gebeligin sanirim :)
Evet canım. 7 aylık evliyim 6 aydır istiyorduk. Sen ne kadarlık evlisin ne zamandır düşünüyorsunuz
Geçmiş olsun canım. Rabbim bi daha göstermesin kimyasal mıydı?Canim bende 6 aylik evliyim ilk gebeligimi kaybettim ikinviyi istiyorum
Geçmiş olsun canım. Rabbim bi daha göstermesin kimyasal mıydı?
Geçmiş olsun canım. Rabbim kimseye göstermesin zor bir durum. En kısa sürede acısını dindirecek bir bebişe hamile kalırsın inşallah.Yok canim 8 haftalikken kalbi durdu dua et olur mu bana bidaha ayni seyi yasamayim
Insallah canim dua et olur muGeçmiş olsun canım. Rabbim kimseye göstermesin zor bir durum. En kısa sürede acısını dindirecek bir bebişe hamile kalırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?