- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
26 günde olmuşsun geçen ay o zaman. Hayırlısı canım.Saol canim benim insallah bu ay olur ama benim diyorum ya duzensiz cok az 11 ocakta adet oldum ondan sonra 5 subatta adet oldum karisik bakalim bu ay nasil olucak :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
26 günde olmuşsun geçen ay o zaman. Hayırlısı canım.Saol canim benim insallah bu ay olur ama benim diyorum ya duzensiz cok az 11 ocakta adet oldum ondan sonra 5 subatta adet oldum karisik bakalim bu ay nasil olucak :)
Yumurtlama günleri küsme yasağı getirin evinizeIn
Insallah esimle arada kusmesek olurda hep. Kus oluyrz tutduramiyoruz :))
26 günde olmuşsun geçen ay o zaman. Hayırlısı canım.
kusuyo esim iste hemen yatagini ayiriyo :)Yumurtlama günleri küsme yasağı getirin evinize![]()
O yüzden takvimi indir canım. Ya da ovulasyon testleri alman gerekiyor ki bilesin.Ondan hesaplayamiyorum iste nasil yapacaksam
Allah Allah :) Çocuk küslüğü gibi heralde. Naz yapar gibi. O nereye gitse sende yanına git :)Ol
kusuyo esim iste hemen yatagini ayiriyo :)
Valla hic ugrasamam :)) cani bedeni sag olsun trip ceke çeke bi hal oldum :))Allah Allah :) Çocuk küslüğü gibi heralde. Naz yapar gibi. O nereye gitse sende yanına git :)
Çocuk için değer ama sen bilirsin tabi :)Ay
Valla hic ugrasamam :)) cani bedeni sag olsun trip ceke çeke bi hal oldum :))
Benim esim zaten cocuk gibi valla :))Çocuk için değer ama sen bilirsin tabi :)
Yaşlarınız kaç gençsiniz sanırım :)Benim esim zaten cocuk gibi valla :))
Ben 22 o 24 ben cocuk gelisimi ogretmeniyim oda elektirikci cocuk gibi onu egitmemi istiyo sanirim :))Yaşlarınız kaç gençsiniz sanırım :)
Pardon 21 yasindatim ben yanlis yazdimBen 22 o 24 ben cocuk gelisimi ogretmeniyim oda elektirikci cocuk gibi onu egitmemi istiyo sanirim :))
OlabilirBen 22 o 24 ben cocuk gelisimi ogretmeniyim oda elektirikci cocuk gibi onu egitmemi istiyo sanirim :))
Senin ilk gebeligin sanirim :)Olabilir![]()
Evet canım. 7 aylık evliyim 6 aydır istiyorduk. Sen ne kadarlık evlisin ne zamandır düşünüyorsunuzSenin ilk gebeligin sanirim :)
Evet canım. 7 aylık evliyim 6 aydır istiyorduk. Sen ne kadarlık evlisin ne zamandır düşünüyorsunuz
Geçmiş olsun canım. Rabbim bi daha göstermesin kimyasal mıydı?Canim bende 6 aylik evliyim ilk gebeligimi kaybettim ikinviyi istiyorum![]()
Geçmiş olsun canım. Rabbim bi daha göstermesin kimyasal mıydı?
Geçmiş olsun canım. Rabbim kimseye göstermesin zor bir durum. En kısa sürede acısını dindirecek bir bebişe hamile kalırsın inşallah.Yok canim 8 haftalikken kalbi durdu dua et olur mu bana bidaha ayni seyi yasamayim![]()
Insallah canim dua et olur muGeçmiş olsun canım. Rabbim kimseye göstermesin zor bir durum. En kısa sürede acısını dindirecek bir bebişe hamile kalırsın inşallah.