Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlamana bağlı bunun gün ile alakası yokki yumurtlama oldu ise tutar ama dusuk bir ihtimalKizlar benim dun adetim bitti bu gun iliskiye girdik acaba tutar miki :)
Zor tutar canım. Yumurtlama döneminde gün aşırı ilişkiye girmen gerekiyor ki şansın çok yüksek olsun. Sperm en fazla bir kaç gün içinde yaşayabilir zaten. Bugün yaşadığın ilişkiden olan spermler yumurtlama gününe kadar ölür yani gebelik oluşmaz.Kizlar benim dun adetim bitti bu gun iliskiye girdik acaba tutar miki :)
Insallah bu ayda biz seviniriz canim benimBenim de üç gun once bitti. Iki günde bir denemeye çalışacağız
Döngün kaç gün? Düzenli misin?Kizlar benim dun adetim bitti bu gun iliskiye girdik acaba tutar miki :)
Valla canim 5 adet oldum bagzen 2 gun onceden geliyo bagzen tam gununde nasil hamile kalicam bilmiyorum :'(Döngün kaç gün? Düzenli misin?
Yumurtladığın dönemi bilmiyorsan âdet takvimi uygulamalarından indirebilirsin telefonuna. İlişkiye girmen gereken haftayı orada görebilirsin. Ovulasyon testlerini de alıp kullanırsan yumurtladığın kesin tarihi görebilirsin. Ben hem takvime bakıyorum hemde yumurtladığım gün her ay sancım olur ordan biliyorum.
19-20 günde bir adet olmuyorsan mucize gibi bişey tutması :)Kizlar benim dun adetim bitti bu gun iliskiye girdik acaba tutar miki :)
Iste ya tutarsa :)) icim icimi yiyo tutsun artik vallahi sut mayalar gibi ozene bozene bekliyrz :))19-20 günde bir adet olmuyorsan mucize gibi bişey tutması :)
Takvimim uygulamasını indir canım. Orda hem âdet olduğun günleri kayıt altına alıp kaydediyorsun hemde yumurtladığın dönemi görüyorsun. Bu kadar basit, bedava.Valla canim 5 adet oldum bagzen 2 gun onceden geliyo bagzen tam gununde nasil hamile kalicam bilmiyorum :'(
Takvimim uygulamasını indir canım. Orda hem âdet olduğun günleri kayıt altına alıp kaydediyorsun hemde yumurtladığın dönemi görüyorsun. Bu kadar basit, bedava.
Yumurtlama dönemini gün aşırı değerlendirirsen tutma ihtimali yüksek Allahın izniyle eğer engel olan bir hastalığın yoksa. Takma kafana daha yenisin bu işlerde belli :)
Düzenli ilişki olursa, bi sıkıntınız yoksa, streste yapmazsanız olur merak etme.Iste ya tutarsa :)) icim icimi yiyo tutsun artik vallahi sut mayalar gibi ozene bozene bekliyrz :))
Insallah esimle arada kusmesek olurda hep. Kus oluyrz tutduramiyoruz :))Düzenli ilişki olursa, bi sıkıntınız yoksa, streste yapmazsanız olur merak etme.
Ay bende hemen hamis kalmak istyrm gecmis olsn rabbim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin insallah ya valla ben bebegimi kaybettimDuzenli adet görüyorsanız eger yumurtlama günlerini hesap ederek değerlendirin gün aşırı..
InsAllah dileyen herkese nasip olur.
Ben pcolu oldugum için kafadan çıkarmıştım olmaz diye.. 3 ay adet olmadim sonra hamile oldugumu öğrendim.
Geçmiş olsun canım benim. Demek o yüzden bu kadar istiyorsun. Allah bir daha nasîb eder inşaAllah.Yok tatlim ilk bebegimi rabbime gonderdim 23 ekimde kurtaj oldum 8 haftalik bebegimi kaybettim ama simdi tekrar istyrm hangi uygulama onerirmisin
Saol canim benim insallah bu ay olur ama benim diyorum ya duzensiz cok az 11 ocakta adet oldum ondan sonra 5 subatta adet oldum karisik bakalim bu ay nasil olucak :)Geçmiş olsun canım benim. Demek o yüzden bu kadar istiyorsun. Allah bir daha nasîb eder inşaAllah.
Takvimim yaz canım üstünde çiçek olan pembe bir defter resmi var uygulamada. Ben 3 yıldır kullanıyorum. Resimdeki gibi bir uygulama. Mesela 10 Martta âdet olup 14ünde âdetim bitecek. 19-25 arası yumurtlama dönemim olacak ve 24ü yumurtlama günüm olarak görünüyor. Bu hafta gün aşırı ilişkiye girmem gerekecek ki iyice değerlendirebileyim.
Benim hamile kalma serüvenim baya uzun ve yorucu oldu. Bi oglum var tam 3 sene tedavi ardından tup bebek ile geldi. İkincisi tamamen olmaz dedigim zamanda oldu kolay bir şekilde.Ay bende hemen hamis kalmak istyrm gecmis olsn rabbim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin insallah ya valla ben bebegimi kaybettim![]()
Benim hamile kalma serüvenim baya uzun ve yorucu oldu. Bi oglum var tam 3 sene tedavi ardından tup bebek ile geldi. İkincisi tamamen olmaz dedigim zamanda oldu kolay bir şekilde.
O yüzden Rabbim herseyin en iyisini bilir. Sizin yavrunuz da zamanini bekliyor gelmek icin. Hic uzukmeyin dua edip sabredin. InsAllah kucağınız dolu yazarsınız seneye :)