Adet bitimi hamile kalanlar

erv5

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2023
5
1
Merhaba yeni katıldım adet bittiği gün ilişki olup gebe kalanlar varmı aranızda varsa en erken ne zaman öğrendiniz ilişkiden kaç gün sonra belirti ya da baska bisey hissettiniz bugün iliskiden sonra 3. Günüm cok fazla bel ağrısı rahim ağrısı yaşıyorum donaxly fitil kullanıyorum aynı zamanda yumurtlamamı oluyor anlamıyorum normalde adete yakın bel ağrısı oluşur çok gerginim bir tane cocugum var zaten 2. Düşünüyorum ama hazır değildim galeyana getirildim bi anda diyim psikolojim alt üst biraz

İlişkiden 3. Gün sonra belirti hissetmeniz pek mümkün değil bence ama yine de adetiniz gecikirse test yapın

Yani bende böyle düşünüyorum tabiki ama yumurtlama ağrısı bu şekilde mi oluyor daha önce dikkat etmediğim için şuan da belirtimi diye düşündürtüyor

Başka kimse yokmuuuu

İlişkiden 3 gün sonra hissetmeniz mümkün mü bilmiyorum ama pek olur gibi gelmiyor bana ya , çok erken sanki. Adetinin bittiği ilk gün de yumurtlama olur mu ondan da emin değilim. 3/4 gün de yumurtlama olanları gördüm ama ilk gün vucüt nasıl hemen yumurtlar bilmiyorum belirti için de erken. Psikolojik olabilir

Beklemekten başka bir çözüm yok sanırım teşekkürler

ilişkiden sonraki 3. Gün tabiki de hissedemezsiniz. Ama çocuk istemeyip korunmasız ilişki yaşarsanız hamilelik ihtimali her zaman vardır

ilişkiden sonraki 3. Gün tabiki de hissedemezsiniz. Ama çocuk istemeyip korunmasız ilişki yaşarsanız hamilelik ihtimali her zaman vardır
İşte tek taraflı istememek bir işe yaramıyor sürekli ertesi gün hapı kullanmaktan yoruldum vucudum kaldırmıyor dkh kullanamıyorum mantar yapıyor öyleyken böyle işte artık hayırlısı olsun Allah cesaret versin ne diyim kendime..

Valla herkes imkansız demiş de bende hemen ertesi gününe bel ağrısı yaşadım. Hala yaşıyorum. Acı eşiğin düşükse ve hamile olduğundan şüphe ediyorsan vücudunu çok dinleyip anlıyorsun. Sizin sonucu da merak ettim hamile misiniz?

Sonucununuz ne oldu acaba

Bende adet programları kullanıyordum sonra bu ay yumurtlama testi kullandım tam vaktigini öğrenip ilişkiye girmek için eşim çok yoğun çalıştığı için ovulasyonu her günü ilişki olmuyordu köyü olduğu günleri değerlendirdim ama regl oldum malesef yumurtlama günüm de karnımın alt tarafında ağrı basınç vardı hani usutursun de yumurtalıkların agrimis gibi bir beyaz akıntı. Ertesi günü geçti catladigi gün sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…