Gebeliğe Hazırlık Adet biter bitmez sol kasık ağrısı acil yardım :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pink-unicorn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2018
47
78
3
32
kızlar merhaba , biz adetimden yaklaşık 10 gün önce bebiş denemiştik 8 inde adet oldum , normalde kanamam 5 gün sürer ama dün adetim çok azdı bugünde yok yani 2,5 gün sürdü. Şuan inanılmaz bir sol kasığımda ağrı var az önce yatakta kıvranıyodum şimdi geçti gibi. Bugün pazar kimseye soramıyorum sizce bebiş olabilir mi ? Yada ayni durumu yaşayan varmı neden kaynaklanıyo olabilir ?

Adet kanaman kırmızı ve yoğun muydu kıvamı ?

Kanama kısa süreli, kahverengi ve sulu iste üstüne görme olabilir diyecektim. Ama kıvamı yoğunsa olmaz heralde bilemedim. Bi test yap emin olamadıysan.
Çok teşekkür ederim canım , bende ihtimal vermiyorum ama birden çok şiddetli sol kasık sancısı olunca korktum birden. Olmazsa yarın bir test yapayım , çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim canım , bende ihtimal vermiyorum ama birden çok şiddetli sol kasık sancısı olunca korktum birden. Olmazsa yarın bir test yapayım , çok teşekkür ederim
Test yap negatif çıkarsa kadın doğumcuya git mutlaka. Rica ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…