Adet belirtisi 10 gün önceden başlar mı ?

Nedesemolmuyor1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.027
1.481
133
32
Beklenen adetime 10 gün var adetim düzenlidir en fazla 1 gün falan oynar. Gögüslerim hassaslaştı ve acıyor az da kasık agrısı var hafif bişey. Ama 10 gün önceden adet belirtisi olur mu ki yoksa hamile miyim

Yumurtlama döneminiz birkaç gün önce bitmiştir bu kadar erken hamilelik belirtisi olacağını sanmıyorum, belki de geç yumurtladınız hala devam ediyordur test yaptınız mı?

Adet öncesi ağrı hassaslık çoğu zaman Yumurtlamayla beraber başlar. Yumurtlama döneminde hassaslık hissetmeniz normal. Bu gebelik demek değildir. Gebelik öncesinde de bu tür belirtiler olabilir olmayada bilir. 10 gün öncesinden gebelik belirtisi olmaz. rahme yerleşmemiş embriyo belirti vermez

Adet öncesi ağrı hassaslık çoğu zaman Yumurtlamayla beraber başlar. Yumurtlama döneminde hassaslık hissetmeniz normal. Bu gebelik demek değildir. Gebelik öncesinde de bu tür belirtiler olabilir olmayada bilir. 10 gün öncesinden gebelik belirtisi olmaz. rahme yerleşmemiş embriyo belirti vermez
ilişkiden sonra 10 gün geçti belirti olabilir mi diye düşündüm

28 bazen 29 düzenli oluyo adetim. 12-13 ünde yumurtlama oldu ve ilişki. Bat 29 Ağustos
1 hafta olmuş daha canım gebelik olabilir diyebilmek için çok erken. Genelde düzenli regli görenlerde belirti regliden bir kaç gün önce bel veya kasık ağrısıyla hissediyorlar. Bazıları hiç birşey hissetmiyor. Ama burada okuduklarımdan çıkarımım şu ki; yumurtlamadan sonra göğüs hassasiyeti yaşaynlarda bu hassasiyet regli öncesinde sona eriyorsa regli oluyorsun. Ben kendimde gözlemlediğimde evet göğüs hassasiyeti regliden önce bitiyor. Gebelik olduğunda bitmiyormuş. Tabi gebe olup hiç hassasiyet duymayanlarda var

Merhaba kızlar adetime 7 gün kaldı . 3-4 gündür ağzımda aşırı kuruluk susuzluk var su içsem de geçmiyor ve buna bağlı olarak sürekli idrara çıkıyorum gece uyanacak kadar gündüzleri 15 kere yapıyorum belki daha fazla.. birkaç gündür beyaz kremsi akıntım vardı çamaşır değiştiriyodum sürekli şuan hala var ama o kadar değil ve en rahatsız edeni üst karın bölgemde sancı var ama ağrı gibi değil sızlıyo gibi yatarken sağa sola dönerken ve derin nefes alırken bi tık hissediliyo şiddetli bi ağrı değil dediğim gibi ama şüphelendiriyo henüz adetime 7 gün var bu şekilde belirti yaşayan var mı acaba çok merak ediyorum yoksa başka bi sıkıntı mı var acaba her türlü günümün geçmesini beklicem ama merak ettim

Merhaba kızlar adetime 7 gün kaldı . 3-4 gündür ağzımda aşırı kuruluk susuzluk var su içsem de geçmiyor ve buna bağlı olarak sürekli idrara çıkıyorum gece uyanacak kadar gündüzleri 15 kere yapıyorum belki daha fazla.. birkaç gündür beyaz kremsi akıntım vardı çamaşır değiştiriyodum sürekli şuan hala var ama o kadar değil ve en rahatsız edeni üst karın bölgemde sancı var ama ağrı gibi değil sızlıyo gibi yatarken sağa sola dönerken ve derin nefes alırken bi tık hissediliyo şiddetli bi ağrı değil dediğim gibi ama şüphelendiriyo henüz adetime 7 gün var bu şekilde belirti yaşayan var mı acaba çok merak ediyorum yoksa başka bi sıkıntı mı var acaba her türlü günümün geçmesini beklicem ama merak ettim
Bu arada göğüslerimde tenim beyaz olduğu için mavi damarlar belirgin hep ama sanki şuan daha belirginleşti ve meme ucu etrafı da bi tık koyulaştı fakat elimle de kontrol ediyorum göğüslerimde hiç hassasiyet ya da sızlama filan yok bu göğüs hassasiyeti her gebede oluyor mu acaba çok kafam karışık biri beni aydınlatsın 😅

Bu arada göğüslerimde tenim beyaz olduğu için mavi damarlar belirgin hep ama sanki şuan daha belirginleşti ve meme ucu etrafı da bi tık koyulaştı fakat elimle de kontrol ediyorum göğüslerimde hiç hassasiyet ya da sızlama filan yok bu göğüs hassasiyeti her gebede oluyor mu acaba çok kafam karışık biri beni aydınlatsın 😅
Gecikmeyi bekle derim. Kaset test pozitif çıktı bikaç belirtim vardı ama kanda negatif çıktı adet oldum

Kızlar merhaba lütfen bana cevap yazın çok merak ediyorum. Hamilelik belirtileri olup hiç akıntı olmaması normal mi bu durumda olupta hamile kalan varmı ?

Back
X