- Konu Sahibi Merakliiiiiiiiii
Beklemek de zor gerçekten kesin sonuç almak için evet öyle yapıyım en iyisi eğer adet olmazsam2 gün daha bekle bence canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklemek de zor gerçekten kesin sonuç almak için evet öyle yapıyım en iyisi eğer adet olmazsam2 gün daha bekle bence canım
Bazen beyaz bazen sarı akıntım oluyorAkıntınız beyaz sanırım
Benim de regl yakın ama yeşil akıntı geldi ben de
İlginç
Hayırlısı inşallahhBazen beyaz bazen sarı akıntım oluyor
Benimde böyle adetime son 1 gün kaldı adet belirtilerini hala taşımıyorum göğüs uçlarına dokununca ağrıyor pazartesi adet olmam gerek eğer olmazsam erken gebelik testi ile sonucu kesin öğrenebilir miyimBazen beyaz bazen sarı akıntım oluyor
yerlesme yada. bozulan gebelikKızlar yardım ediiiiinnn hamiş bayanlar lütfen biseyler yazın. 2 gündür kanamam var hicbir adet belirtim yok adetime 3 gün var. Oluşan kanama leke tarzı pembemsi geliyo peceteye silince görüyorum bu neyin kanaması gebelik olabilir mi
Adetinin 4 günün daha geçmesini bekle ben öyle yapacağım inşallah kan testi yaptıracağım o daha kesin sonuç verir. adet olmasam inşallahBenimde böyle adetime son 1 gün kaldı adet belirtilerini hala taşımıyorum göğüs uçlarına dokununca ağrıyor pazartesi adet olmam gerek eğer olmazsam erken gebelik testi ile sonucu kesin öğrenebilir miyim
Evet vaaarrBurada cizgi var mı yoksa hayal mi görüyorum ?
Konu actım ama birde buraya yazayım dedim
Not; Adetime 2 gun var. Ve dun cok az kahverengi leke geldi. Birde bugun geldi. Bu yuzden unutlanmak istemiyorum.
İnşallahhhEvet vaaarr
Bana silik bi çizgi var gibi geldi bekleyin eğer çoğalırsa kanamanız maalesef adet olmuş oluyorsunuz.Burada cizgi var mı yoksa hayal mi görüyorum ?
Not; Adetime 2 gun var. Ve dun cok az kahverengi leke geldi. Birde bugun geldi. Bu yuzden unutlanmak istemiyorum.
Bizede 3 ay kullanın tekrar gelin yeniden test yapıcaz ise yaramış mi bakıcaz dedi bu ay gidecek eşim tekrarbizimkisi nolvadex diye 4 kutu verdi 2 ay boyunca bunu kullansın bu süreçte eşine ilaç iyi gelirse hamile kalırsın dedi.
Hayır canım 3. Kutu bitiyor bu ay gidecek umarım bir kaç hafta önce gitmesi gerekiyordu aslında gitmediGecmis olsun.tahlil yaptirdinizmi emodexi kullandiktan sonra
Sizin belirtileriniz neBurada cizgi var mı yoksa hayal mi görüyorum ?
Bugünkü belirtilerin nelerAdetinin 4 günün daha geçmesini bekle ben öyle yapacağım inşallah kan testi yaptıracağım o daha kesin sonuç verir. adet olmasam inşallah
Dün çok üşüme geldi yorgana sarıldım uyudum hasta da değilim vücut ısım yüksek.adet olacakmışım gibi ağrım var şimdi.adet olacaksam oluyum da bu kadar ümitlenmeyeyim.Bugünkü belirtilerin neler
Gününüz geçti mi pekiDün çok üşüme geldi yorgana sarıldım uyudum hasta da değilim vücut ısım yüksek.adet olacakmışım gibi ağrım var şimdi.adet olacaksam oluyum da bu kadar ümitlenmeyeyim.
Evet 1 gün geçti dahaGunu
Gününüz geçti mi peki
Adet günüm yarın göğüs ucuma dokununca ağrıyor dün gece belim çok ağrıyordu şuan da ara ara ağrıyor yerleşme kanaması falan olmadı bende dahaEvet 1 gün geçti daha
Sizin belirtileriniz neler adet gününüz geldi mi
Bu yerlesme kanamasi nasil biseyki kizlar.bat sali gunu benim ama dun aksam acikkahve lekelenme bulasmis camasirima.bugunse gelen giden bisey yok.aklim karisti yerlesme adet oncesimi oluyor ve naasil oluyor?Adet günüm yarın göğüs ucuma dokununca ağrıyor dün gece belim çok ağrıyordu şuan da ara ara ağrıyor yerleşme kanaması falan olmadı bende daha
İnşallah hamilesinizdir.benim göğüsümde hiçbir belirti yokAdet günüm yarın göğüs ucuma dokununca ağrıyor dün gece belim çok ağrıyordu şuan da ara ara ağrıyor yerleşme kanaması falan olmadı bende daha