Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynımı ?

Zeytur

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2020
1.120
5.126
108
32
Merhaba arkadaşlar adetim 5 gün geçikti test yaptım ama negatif çıktı.. aaynı adet olacak gibi kasıklarım belim karnım agrıyor ama bir türlü kanamam olmuyor. Bu durumu yaşayıp hamile olan var mı ?

Merhaba arkadaşlar adetim 5 gün geçikti test yaptım ama negatif çıktı.. aaynı adet olacak gibi kasıklarım belim karnım agrıyor ama bir türlü kanamam olmuyor. Bu durumu yaşayıp hamile olan var mı ?
Evet canim aynı. Birebir aynı diyebilirim. Herkes pms döneminde farklı belirtiler gösteriyor. Mesela benim adet olmama tam 1 hafta kala önceden göğüslerim şişer. Hamile kaldigim ay 10 gün öncesinden şişti. Olmama 3 gün varken kasıklarımda iğne batması vardı. Hatta bir ara nefesim kesildi bile. Sonra adet olacagim gün geldi. Heh dedim tamam, sancı girdi ben oluyorum. Ama olmadim.. bekledim, olmadim. Test yaptim o gün,direk çıktı. Benim belim ağrimazdi, o yüzden bel ağrısı yaşamadim. Şimdi 12+0 olduk. Allah isteyen herkese nasip etsin, olanlara da sağlikla kucagina almayi nasip etsin insallah.

Hayırlısı ile sağsalim kucagınıza almak nasip olur inşallah. Benim karnım kasıklarım belim agrıdığı zaman ya o gün yada ertesi günü hemen hastalanıyordum. Suan 5 gün oldu geçikti arada bi agrı giriyor sonra geçiyor evet şimdi olacam diyorum sürekli lavaboya giriyorum bişey yok. Testte yaptım negatif cıktı. Acaba ne ne kadar daha beklemeliyim test için

Dün yapip çıkmadıysa bile, bugün tekrarlamanizi tavsiye ederim. Olmazsa yarın mutlaka tekrarlayin..

Zaten standartta böyle olmasi gerekiyor. Ama geç döllenme durumlari olabiliyor. 2 gün daha bekleyip öylle yapin madem
İlk gebeliğimde geç döllenme olmuştu adet geçikmesinden sınra yerleşme kanaması gelmişti öyle anlamıştım hamile olduğumu ama bu durumu hiç yaşamamıştım hayırlısı olsun hakkımızda bekleyim biraz daha belki buda geç döllenme olabilir dediğiniz gibi

Bende yerlesme kanaması olmadi bünyeden bünyeye degisiyor sanirim. Suan cocugunuz var mi, ilk gebeligim dediniz.. bende son actigim konuda cinsiyet tahmini arastiriyordum. Belki sizin de fikriniz vardir, dediginiz gibi hayırlısı olsun insallah

2 yaşında bir oğlum 8 gün geçikince test yapmıştım kıpkırmızı çift çizgi çıkmıştı ozaman ama ben o an oğlum olacagını hissetmiştim 15.ci haftamda doktorumuzda cinsiyetini ozaman söylemişti. Birde sabah lavaboya kalktığınızda idrarınız acık renkli ise erkek bebek geliyo demişti arkadaşım denedim baktım acık renkliydi kendimce öylede öğrenmiştim tabi bekli doğru belki yanlış ama denemiştim ben

Yaaa Allah uzun ömürler versin insallah... Benimde sabahlari acik renkli oluyor idrarim, cok dikkatimi cekiyor. Ben daha 12+0dayim. Öğrendigimde yazacagim insallah Cok tesekkur ederim..

Yaaa Allah uzun ömürler versin insallah... Benimde sabahlari acik renkli oluyor idrarim, cok dikkatimi cekiyor. Ben daha 12+0dayim. Öğrendigimde yazacagim insallah♥ Cok tesekkur ederim..
Aminnn canımm Rabbim gönlünüzdekini versin inşallah sağsalim sağlıcakla kucagınıza alırsınız evet mutlaka yazın bana çok merak ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…