Adet baslamadan 1-2 gun once sinirlilik

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bundan yıllar yıllar önce adet günüme 10 gün kala benim melek gibi olan huyum değişmeye başlıyordu :roflol:
Vallaha başkalarının yalancısıyım:))
En yakınımda kim varsa çatıyordum :) En yakınımızda kim olur ? Sevdiklerimiz olur değil mi:)
Bu bazen annem, bazen ablam , erkek arkadaşım olurdu.
Hani bir de duymuşum ya hormonlardan kaynaklanıyor, gayet normal karşılıyordum o dönemler ,sanki herkes nazımı çekmeye mecburmuş gibi ...
Eh çekiyorlardı da sağolsunlar :)
Sonra bir gün kafama dank etti sevdiklerimi kırmak düşüncesi tuhaf geldi bana.
İnsan sevdiklerine de sevmediklerine yaptığı gibi yaparsa hatta sevmediklerimize karşı bile daha tahammüllü olabiliyorken ben nasıl sevdiğim insanları hoşgöremiyordum ki
Üstelik adı meleğe çıkmış bir insanın o günler meleklikle yakından uzaktan alakası olmuyordu :roflol:
Karar verdim kendimi kontrol altına almaya çalışacaktım ve öyle de oldu , ilk zamanlar zorlandım tabi ama bir iki şeyi hoş gördükçe, baktım yavaş yavaş düzeliyorum:)
Şimdi eğer zaten hayatımda beni çok zorlayacak strese sokacak bir olay yoksa adet günlerim de huzurlu geçiyor eskiye nazaran:)
Zor oluyor ama kontrol altına alınabiliyor deneyin bence, bir kaç gün fazla değil:)En azından sevdiklerimizi kırmamış oluyoruz :)

ben hep kırıyorum hepp elimde değil en ufacık bısı batıyor bana gunum geldı gene fenalardayım bugün eşimle kavga ettim yıne en ufacık bısıyıne taktım kaldımsenağlama
off pişmanım sımdıde çok sewıyorum ben aşkımı çokksenağlama

bende çok ama çok gergin oluyorum....ortada hiçbir sorun yokken bişeyler buluyorum ....vs..vs... herkes gibi yani... (((((((((((((((((((

Tam da ben bu konuyu açsam bir yardım istiyim diyordum..Oyyy oyyy kızlar bende bir fena sormayın.Evdeki insanlar hatta nasılsın diye soranlar bile nasıl zaralı çıkıyorlar anlatamam...Böyle davranmak ve olmaktan mutsuz oluyorum,ama engel olamıyorum..
Baş ağrısı da tuzu biberi...:bbo:

Canım beniiim :)) Başarabilirsin sende :) Bak ben de aynıydım hatta eşim hemen anlıyordu adet olacağımı :) Büyük bir değişim yaşıyordum, kurt kadın oluyordu güzel, tatlı sevgilisi :)
Önceleri zor oluyordu ama şimdi öyle rahatım ki:)

Ya insan deneyebılır ama bilmiyorum ki.tamamen dur demek zor olsa gerek.zaten cezai indirim bile uygulanabiliyormuş sanırım bayanların bu donemlerınde işlediği suçlara.ben de çok şaşırmıştım.yurt dışında mı burada mı bılmıyorum ama duymustum.

:roflol: benmkide anlıyor bır doktora gıdelım artık dıyor bıktı askım benden:):)
büyük değişim yasıyorum bende anlamadım bana güzel karım dıyen kociş
pisikopat karım dıyor dusun yanı okadar:roflol: diyorum yaklaşma kafam bozuk:):)
ama bende artık kendı kendımı tenkil edicem kımse cekmek zorunda değil dimii:1hug:

Bende kızgınlıktan ziyade aşırı duygusallık oluyor, her şeye ağlar hale geliyorum.. Geçen Avrupa yakasını izlerken orda komik-hüzünlü bir sahne oldu ama Avrupa Yakası yani, benim gözlerimden

yaşlar akıyor .. Ya gülsem mi ağlasam mı halime bilemedim..

Adet diyip geçmemek lazım, psikoloji msikoloji kalmıyor valla...

Son düzenleme:
offff offfff ben napim kaç gün önceden başlıo bi üzüntü,sıkıntı,moral bozukluğu,sinirlilik delircek gibi oluorum((

kızlar hepimizde aynı problem var yaa... Hakkaten kız olmak çok zor,dertleri bitmiyo,üstelik her ay rutin yaşıyoruz mecbur... ben sinirli değilde,duygusal ve alıngan oluyorum daha çok... eşim sağolsun çok yardımcı oluyorda ne zaman patlayacak merak ediyorum...

bende aynı şekilde acayip asabi oluyorum...alıngan,sinirli,hassas....bu tüm bayanların ortak kaderi ne yazık ki....

yalnız bunun sebeblerinden biride psikolojik durumunuz kızlar...adet sancısınında öyle...ben panik atak nedeniyle ilaç kullanıyorum şuan...yaklaşık 5 aydır....ve adet dönemlerim çok rahat geçiyor...nerdeyse olduğumu yada olacağımı bile farketmiyorum....tabi bu tür ilaçları adetim rahat geçsin diye içmek doğru değil....öncelikle dr.la görüşülmeli....

ama şunu söyleyebilirim bana bu konuda kadın doğumcu b vitamini içmemi önermişti..adetime yakın zamanda içmeye başlamalıymışım...biliyorsunuz b vitamininde sinirleri kuvvetlendirici etkisi var....

aynen ben de cok sınırlı oluyorum ustune ustluk adet oldugumda da yaptıklarım aklıma geldıkce bu sefer kendıme sınır oluyorum

al benden de o kadar canım en ufak bişeye sinirlenip ağlıyorum erkek arkadaşım deli oluyor sakinleştirici bitki çaylarını denedin mi?

Bu adet öncesi gerginliği benim çok fazlaydı özellikle bekarken.. Çokta sancılı geçerdi.. Ben adet günümden 4-5 gün önce başlayıp adetin üçüncü gününe kadar günde iki fincan melisa çayı içerek çözdüm.. Hatta adet olacağımı bile anlayamayacak kadar sancımı kesmişti gerginlikten hiç eser kalmamıştı.. Eğer bitkisel düşünüyorsanız melisa çayı,ilaç düşünüyorsanız yine bitkisel agnucaston var eczanelerde bulunuyor, internetten reçetesini okuyun aklınıza yatarsa doktorunuza danışın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…