• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet baslamadan 1-2 gun once sinirlilik

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gelecekkorkusu

Ziyaretçi
Adet sirasinda ve oncesinde cok sinirli oluyorum, herseye kızıyorum, yolda onumde yuruyen insanlara bile yavas yuruyorlar diye icimden kiziyorum :P Bir de hersey cok kotu gidiyormus gibi geliyor. Bunu onlemenin yolu nedir acaba

ben bulamadım valla bi önerisi olan varsa işimize yarayabilir... ve moral bozukluğu yapıyor pöff

Aynen bende öyleyim valla. Çok duygusal oluyorum birdesenağlamaBu arada dün sabahtan beri adet sancısı çekiyorum gece uyayamadım. Geçen aylarda işten izin alıp gitmiştim ağlamıştım sancıdan..Belimede vuruyor off ne yapcam ben yaa kız olmak ne kadar zor:çok üzgünüm:

aynen kızlar bende de var neden böyle oluyorsak? kızgınlık asabıyet bide çok asırı duygusal oluyorum bölee bi alınganlık anlatamam durduk yere aglamaların filan ... :D bayan olmak ne zor yaa bide erkekler bayan olsaydık sansımız olsa derler :))

slm kızlar sanırım bu bütün bayanların sorunu önlemenin hiç bir yolu yokmuş.bir yol bilen varsa lütfen buraya yazın çünkü kadın olmak zor

valla çok kotu bır durum adam ne soylese ters bır sey soyluyor sankı.bu herhalde vucutta oluşan değişiklikten kaynaklanıyor ben oyle tahmın edıyorum çözümünu bulan varsa bızlerede soylesın

birçok kadının sorunu bu, ben doğrudan eşimi uyarıyorum sinirliyim diye :)

Evening primrose iyi gelir arkadaşlar. Türkçesi çuha çiçeği. Kendisi aynı zamanda buradaki nikim olur sırnaşık şey

evet ya bende çok asabi oluyorum.resmen teror estiriyorum valla.çemkire çemkire bi hal oluyorum.feci bi durum yani.normalde pek bi sakinimdir ama.noluyosa artık.canım biz bu çuha çiçeğini nerde nasıl buluruz.nasıl kullanıyo aydınlatırmısın bizi

Aktarda var mıdır kuru çiçek olarak bilemiyorum. Hapları var onlardan alıyorum ben. Düzenli kullanmak gerekiyor ama. Aksatırsanız çok etkilemiyor.
Bir de bir ilaç var adını tam hatırlamıyorum. A ile başlıyordu. O da bitkiselmiş, 1-2 ay kullandım ama faydasını görmedimdi.

hiç sormayın yaaa. bende çok sinirli oluyorum. o günlerde eşime çok acıyorum:sm_confused: olup olmadık şeylere sinirlenip olay çıkarıyoum yaa.. tabi bir de duygusal oluyorum ama aşırı duygusal.. senağlama aslımda ne ilginç değil mi hem sinirli hem duygusal... bu ikilemi yaşamak bile insanı mahvediyor. peki ben ne yapıyorum... bitki çayları içiyorum, papatya falan. bazen işe de yarıyor. daha erken uyumaya çalışıyorum. kesinlikle kahve, kola tarzı kafeinli şeyler içmiyorum. buna benzer şeyler.. ama herzaman da işe yaramıyor.

şuan o durum içerisindeyim....her şeye kızıyorum ve bide baş ağrısı çekiyorum iki günüdür...vücudum şişti ayaklar filan....bekarken çok fazla da karın ağrısı çekiyorum d.kontrol hapı kullanmaya başlayınca ağrı kalmadı...ama diğer etkiler halen devam ediyor...üüffffff ne bu gerginlik Ajda Pekkan gibiyim valla....eşim de bu halimi görünce ilk dediği kelime yakın galiba........

Ben bu gibi durumda ilaç alınmasını doğru bulmuyorum ne olursa olsun yan etkisi mutlaka vardır. adet olmadan bir kaç gün önce bitki çaylarını denemekte fayda var diye düşünüyorum şutarafagitti

walla bende o kadar sinirli olunca sevgilim hemen anlıyo sen reglmi olcan dio gayet bariz bi agresiflik söz konusu oluyo ama bence çözüü yoktur yani..:bbo:

Bende de oluyor malesef. Ben zaten sabahları çok sinirli uyanırım bir de adet dönemi yaklaştımmı çok fena oluyor. Örnek geçen ay sabah kalktım ve eşime keserim seni dedim o derece yani. Ama eşimde etrafımdakiler de alıştı. Birde ben acayip yiyorum. Durmadan sürekli yiyorum. Ne rejim kalıyo ne kilo derdi sadece yemek düşünüyorum.

söylenenlerin aynıları yaşıyorum tahammülsüz oluyorum eşim bıktı benden doktoro götürücem seni diyor:(:( hemen anlıyor diyor başladı galiba malum olay dıyor durduk yere ağlıyorum dengem kimyam bozuluyor ya napıcam ayda 4.5 gun böyleyım herkes çekmek zorunda değil sinirli bir insanı varsa çözümü söleyin ark.eşimede bu sayfayı okutmam lazım ben böle sendeki gibi bir adet dönemi kimsede görmedim diyor senağlama
çok kötü oluyorum çokk

valla söylenenlerin hepsini bende yaşıyorum
yalnız benim 1 hafta önceden belli etmeye başlar sinirlilik, duygusallık, tatlı şeyler yemek isterim ve bide bende ö döneme yakın cinsel isteksizlik oluyor ozaman eşimi hiç göresim gelmiyor aslında adamın hiç günahı yok beni memnun etmek için elinden geleni yapıyor ama

Ben bu gibi durumda ilaç alınmasını doğru bulmuyorum ne olursa olsun yan etkisi mutlaka vardır. adet olmadan bir kaç gün önce bitki çaylarını denemekte fayda var diye düşünüyorum şutarafagitti

sana katılıyorum bence de ilaç alınmamlı..
ben adet olduğumda gergin ve duygusal olurum. elimden geldiğince dışarı çıkarım çünkü o durumda evde oturuldukça insan daha da kötü oluyor dışarı çıktığımda herşeyi unutuyorum (ki ağrım çok şükür olmuyor ama gerginlik ve duygusallık bitiyor) arkadaşlarla bi araya gelince kendime geliyorum :) benim çözüm yolu bu...

meraba arkadaşlar bu sorunun çözümü yok galiba bende de oluyor benim hiiiç bişey yapasım gelmez helede düzesizse dahada sinir oluyorum niye olmuyor diye:(allahtan eşim anlayışlı da alttan alıyo yoksa hepten kötü olurdum.

bende dün terör estirdim vallaha. aşırı sinirli oluyorum, duygusallık yok. Herşey gözüme batıyor. Bu sabah regl olmuşum. Daha günü vardı oysa. Neyse ama şimdi bir rahatlık,melek gibiyim vallaha

Back