- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi dandikbebe1
Stres en büyük düşmanı insanınen kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşş tatlım.. hic alakası yokmuş demek ki![]()
![KK35 :KK35: :KK35:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk35.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Stres en büyük düşmanı insanınen kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşş tatlım.. hic alakası yokmuş demek ki![]()
Kaç yıllık evlisiniz?
5yıldır bekliyorum. .
Önce kocişi bul , olur inşallahyok cnm evli degilim ben. sadece merak ettigim adet azlıgıyla alakalı bi durum var mıydı ondan actım konuyu evhamlılık işte
Stres en büyük düşmanı insanın![]()
Önce kocişi bul , olur inşallah![]()
nişanlıyım tatlım kasım 22 dügünüm var :)
Rabbim gönlüne göre versin tatlım ♡
cok cok cokk tsk ederim cnm hemen bakıyorum merak ettim :) uzun sürdü mü hamile kalman :)
Yok uzun surmedi ikinci hamileliğimde düşük yaptım simdi tekrar hamileyım allaha sukur simdilik bi sorun yok olur yani hem hamile kaldıktan sonra degişir belki adetin süresi:)
Canim Merhaba sana birsey sorabilirmiyimbenim de 3 günü bulmaz adetlerim ve çok düzensizdir yani olacağım gün hiç belli değildir. bende de hiç problem çıkmadı hormon yada kist. bir oğlum var birde şimdi hamileyim, hiç beklemeden hamile kaldım ikisinde de çok şükür, bende korkardım hamile kalamam kesin bir hastalığım var diye.
ayrıca 29 yaşındayım şuan
Biraz gec gordum kusura bakmayin, tabi sorabilirsiniz ?Canim Merhaba sana birsey sorabilirmiyim
Adet azlığı sorununuz hala varmiBiraz gec gordum kusura bakmayin, tabi sorabilirsiniz ?
Evet dogum sonrasi normal adet duzenime dondugumde de ayni sekilde devam etti 3 gunu bulmuyordu ve duzensizdi, simdi tekrar hamileyimAdet azlığı sorununuz hala varmi
Hayırlı olsun tüylenme vs gibi bi probleminiz varmı pekiEvet dogum sonrasi normal adet duzenime dondugumde de ayni sekilde devam etti 3 gunu bulmuyordu ve duzensizdi, simdi tekrar hamileyim
Tesekkur ederim. Tuylenme problemim olmadi hic. Zaten hormonlarim falan normal seviyedeydi. Adet azligi cok onemsenmedi de bende duzensizlik vardi yani kac gunde bir olacagi hic belli olmaz, bunun da sebebi bulunamadiHayırlı olsun tüylenme vs gibi bi probleminiz varmı peki