- Konu Sahibi dandikbebe1
-
eğer görünürde bir sorun yoksa, tamamen senin psikolojik dert etmelerinden kaynaklanıyordur canım.
soğan kürünü denemeni tavsiye ederim. ayrıca 30 yaş çok geç bir yaş değil. sonuçta düzenli adet görmeyenlerin bile pat diye çocukları oluyor ki sen düzenli adet görüyorsun. hiç içine evham düşürme.
benim de 3 günü bulmaz adetlerim ve çok düzensizdir yani olacağım gün hiç belli değildir. bende de hiç problem çıkmadı hormon yada kist. bir oğlum var birde şimdi hamileyim, hiç beklemeden hamile kaldım ikisinde de çok şükür, bende korkardım hamile kalamam kesin bir hastalığım var diye.
ayrıca 29 yaşındayım şuan
Benim sayfama bakarsanız cevapı gorursunuz aynı dertten bende deliriyodum senınkı gene ıkı gun benımkı 1 gun yanı bide bende guatrım olmasına ragmen sıkıntı içindeydim sayfamda konu açmıştım bu yuzden bakarsan tafandakı sorulara yanıt bulabılırsın gebelıge asla engel degl :)bende simdi hamileyim mesela
Ben adet olup 3. Gün banyomu yapar temizlenirim 1 paket Ped bitmez bile. Ama iki çocuk annesiyim çok şükür. Allah size de versin inşallah. Mutluluklar
Düzensiz adet olanlar bile hamile olabiliyor. .
Doktorunuza danışın. .
Stres en iyi faktör. .
Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın
5gün adet oluyorum. .haklısınız ama işte insan evhamlı olmasınamin inşş
yok cnm 1 yıldır böle nerdeyse :S
5gün adet oluyorum. .
3 gün normal 2gün az . .
Olmayınca olmuyor. .
Rabbim inşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin. .
Canım doktora gitmişsin bi sorun çıkmamış kendi kendine kuruntu yapma.yok cnm 1 yıldır böle nerdeyse :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?