How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

adet azalması

sczn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
315
8
46
İstanbul
arkadaşlar 2 yadır adetimde azalma var hele bu ay 4 gün oldum 2 gün tam sonra damla damla. ama ilginç olan adet oluyorum normal olurken banyo yapmam lazım malum yaz hava sıcak banyo yapınca pat kesiliyor. ama çok saçma geliyor bu sebepten azalması acab neden azalmıştır. annem de korkuttu erken menopoza girme filan diye. bilgisi olan varmı bana yardımcı olabilirmi

canım bir bilgim yok ama bana da aynısı oluyor 2 aydır bende de kist vardı ondan mı acaba dedim de doktora gitmeye de korktum ya büyüdüyse kist diye :( annem de korkulacak bir şey yok mevsim değişikliğinden olur bazen öyle dedi.

hiö birşey olmayabilir de olabilir de.
bu anlamanın tek yolu doktora gitmen muhtemelen size kantesti pacaklar hormonlarınıza bakacaklar.
bu test adetin 3. günü yapılan bir test.
ayrıca ultrasonla gene adetin 3. günü rahminiz incelenebilir yumurtalıklar da vs kist var mı diye bakılır.
eğer hiç birinde birşeye rastlanmazsa sorun yok diye düşünülebilir ama önce dediklerimin yapılması gerek
yumurtlama problemi de adet kanamasını kısaltıp azaltabiliyor
onun için de eğer 28 günde bi adet oluyorsanız progesteron tetsini 21. gün yaptırabilirsiniz

arkadaşlar 2 yadır adetimde azalma var hele bu ay 4 gün oldum 2 gün tam sonra damla damla. ama ilginç olan adet oluyorum normal olurken banyo yapmam lazım malum yaz hava sıcak banyo yapınca pat kesiliyor. ama çok saçma geliyor bu sebepten azalması acab neden azalmıştır. annem de korkuttu erken menopoza girme filan diye. bilgisi olan varmı bana yardımcı olabilirmi
benımde aynı durum doktora sordugum zaman bana bır damlada gelse adetten sayılıyor dıyor
ama ben nedenını merak ettm acaba menepozamı gırıyorum bu yasta dedım ama
prolaktın sorunum var benım yuksek oldugu ıcın doktor onada bagladı
dun adet oldum 1 ped anca bguunde 1 ped koydum ve suan bıtmıs gıbı bısey dusun 2 gun dolu doluda gelmıyor
eskıden 5 6 gun olurdum yogun
ne zaman cocuk ıcın tedavıye kalktım
adetımde azaldı
streste etkılıyor olabılır canım belkı...

Back