mrb kızlar.sizlere bişi sorcam.geçen ay adet oldum 1 gun sürdü arkası gelir dedim doktora gittm bişey çıkmadı.ama arkasıda gelmedi.bu ayda gunumde yine adet oldum buda 1 gun sürdü.gebe olsam 2 kere üstüne grmüş olamam heralde.zaten gebelik belirtilerimde yok.israr testindede bişey çıkmıyor.her ay düzenli 5 gun adet ollurdum.bu adetlerimin kısalmasının sebebi nedir.doğum kontrol ilaçlarıda kullanmadım hiç.evlendimden beride korunmadık.6 ay oldu evleneli ilk 4 ayım çok düzenliydi ama son 2 aydır byle.aranızda ble bi sorunla karşılaşan varmı yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ben de bu şikayetle doktora gitmiştim.Hormonlar için test yapıldı , hiçbir şey çıkmadı.Doktor önemli olan zamanında gelmesi, çok fazla olmaması dedi ve 2 ped kadar olması bizim için yeterli demişti.Aklında şüphe kalmasın yine de bir doktora git ama bişey çıkmaz sanırım.
Ayrıca benim adetlerim genelde sancılı geçer ve ağrı kesici alırım.Geçen aylarda şuna dikkat ettim herzaman kullandığım ağrı kesiciden farklı bir hap kullandığımda 3-4 gün sürerken önceleri kullandığım hapı içince 1-2 gün sürüyor.Sen de ağrı kesici ilaç kullanıyorsan bununla alakalı olabilir.
dünbende gittim doktora banada hormon testi yaptılar bişi çıkmadı ultrasonla alttn baktı tertemiz hiç bişeyn yok dedi.aynı şeyi banada söledi gününde geliyorsa sorun yok 2 ped kirletiyorsan önemli bişey yoktur dedi.aynı şeleri söylemişler ikimizede demekki korkulcak bişi yokmuş
kızlar ben buğün gittim dra iyice muayne etti sonra bir hap verdi günde 1 tane içilecek kanamanı uzatır dedi sonra biz bu ay bebek yapmaya başladık onu dedim dra akıntım çokmuş onu tedavi edelim çünkü akıntı spremleri öldürüyomuş ilk defa duydum şaşırdım açıkcası
canım ilacın ismi orgametril günde 1 tane içiyorum
tamm canım bende hemen alıcam çokkkkkkk çok tşk ederim sana bakalım bide bunu deneyelim bakarsın işe yarar yalnız biz bunu adet başlayıncamı içmeye başlıycaz yoksa adeti beklemeden içecezmi