• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet azalması

Bensusek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
95
19
88
24
Kızlar merhaba 19 aralıkta kürtaj olmustum ben daha sonra adetlerim yavas yavas düzene girdi 23 günde bir oluyorum fakat normalde 6-7 gün süren adetim şimdi ilk gün yogun 2-3. Günler az ve 4. Gün damla şeklinde geliyor bana cok az geldi rahim yapısıklıgı falan olabilir yazıyor internette . Hastanelere gidemiyorum suan da fakat böyle bir durumu olan var mı adet azalması için ilk günümünde mi yogun olmaması lazım bilgisi olan varsa benimle paylasabilir mi ?

Her Bayanda 5-7 gün sürmüyor.

Ben 7 Gün olanlardanim/dim. Ilk gün bende çok az gelir 2/3/ gün yoğun. 4 gün ağir bişi kaldirsam yoğunlaşiyor sonra kesik kesik.

Su içiyormusunuz? mesela ben gecen yil bi ara aşiri yoğunluktan su icemedim . ilk gün adet az 2ci gün siyahsi şekil geldi. 3cü gün leke vardi Doktora gittim, su içmedimden böyle olduğunu Söyledi.

Hem bol su adeti yoğun yapar hem ağri biraz kesilir.
Kizkardeşim ise 4 gün adet olanlardan.
Su tüketmenize en az 2 litre gayret edip Bi takip edin, imkan oluncada bir hekime baktirin

Her Bayanda 5-7 gün sürmüyor.

Ben 7 Gün olanlardanim/dim. Ilk gün bende çok az gelir 2/3/ gün yoğun. 4 gün ağir bişi kaldirsam yoğunlaşiyor sonra kesik kesik.

Su içiyormusunuz? mesela ben gecen yil bi ara aşiri yoğunluktan su icemedim . ilk gün adet az 2ci gün siyahsi şekil geldi. 3cü gün leke vardi Doktora gittim, su içmedimden böyle olduğunu Söyledi.

Hem bol su adeti yoğun yapar hem ağri biraz kesilir.
Kizkardeşim ise 4 gün adet olanlardan.
Su tüketmenize en az 2 litre gayret edip Bi takip edin, imkan oluncada bir hekime baktirin
Çok tesekkğr ederim sagolun 🙏🏼

Back