adet azalması ve kahverengi akıntı..

yansimasal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
494
4
118
Amasya
arkadaşlar son bir senedir adetim çok azaldı ve ağrılı olmaya başladı.ilk gün damla şeklinde geliyor ikinci gün normal daha sonra hemen azalıyor 4 gün falan sürüyor normalde bir hafta sürerdi ve son iki aydır adetimden önce ve sonra bir iki gün kahverengi akıntım oluyordu. benim gibi olan var mı aranızda ? adet söktürmek için ne yapabilirim?

arkadaşlar son bir senedir adetim çok azaldı ve ağrılı olmaya başladı.ilk gün damla şeklinde geliyor ikinci gün normal daha sonra hemen azalıyor 4 gün falan sürüyor normalde bir hafta sürerdi ve son iki aydır adetimden önce ve sonra bir iki gün kahverengi akıntım oluyordu. benim gibi olan var mı aranızda ? adet söktürmek için ne yapabilirim?

Selam canim
Ayni bende sizin gibiyim 7 _8 senedir boyleyim cook siddetli agrim oluyor.Adetim su an bitti genede sancim var kasiklarimda inan yillardir care bulamadim.
Enson turkiyede prof dr sanirim adet kani icinize akiyor dedi sasirdim kaldimya bakalim burda doktorum izinde ramazandan sonra gidecegim coook az adetim geliyor dediginiz gibi kavve rengi basliyor sonundada o kahveler surundurup duruyor.
Benim en son tedavimde drum bana yanilmiyorsam fartulal isminde ilac vermisti nasil sökulmustum birde duphaston adet duzenleyici ve sokturucu istersen doktoruna yazdirabilirsin.
Allah yardimcimiz olsun sevgiler hk

Back