• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet ağrısıni nasil azaltabilirim?

ilaç kullanmadan çare isterseniz ayaklarınızı sıcak tutun birde nane limon cok ii gelıyo ilaçla istersenızde düzenli adet olanlar için olmadan 2-3 gün önce başlarsanz adet günü ağrınz olmuyo bende kıvranırdım agrım oldugunda hatta keç kere tansıyonum düşüp kafamı oraya buraya carpmısımdır ama artık rahatım ilacın adı ponstan spazm çözücü recetesız bile alabilrsinz yan etkısını görmedım ama düzenli kullanmanz gerekır

ilaç kullanmadan çare isterseniz ayaklarınızı sıcak tutun birde nane limon cok ii gelıyo ilaçla istersenızde düzenli adet olanlar için olmadan 2-3 gün önce başlarsanz adet günü ağrınz olmuyo bende kıvranırdım agrım oldugunda hatta keç kere tansıyonum düşüp kafamı oraya buraya carpmısımdır ama artık rahatım ilacın adı ponstan spazm çözücü recetesız bile alabilrsinz yan etkısını görmedım ama düzenli kullanmanz gerekır

18 yaşındaym ben bu ilacın yan etkisi zararı falan olrmu bana acaba yaa :(

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz "Jinekoloji" başlığına taşınmıştır.
Bilginize. :34:

Son düzenleme:
21 yaşındayım ve bu güne kadar hangi ağrı kesiciyi kullandıysam hangi bitkisel yolu denediysem hiç fayda etmedi ilk 2 gün ağrıdan kıvranırdım bi ara ağrı kesici iğneler yaptırmıştım onlar bile fayda etmedi
bu konuda gerçekten çözüm varmıdır merak ediyorum

Back