Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen bana sor o acıyı ağrıyı kramp giriyo kramp dolu dolu oluyorum kan revan içinde bi de ağrı:78:
allah sabır versin yaaa bende yerlere yatp ağlıyorm resmen ya ewdee off bıktm artkk
bende 29 yaşındayım son bir kaç senedir benimde adet dönemim çok ağrılı oluyordu.
Bu sene kendimi çok sıcak tuttum. Ayağımda kalın çorabı eksik etmedim, hep kalın giyindim.
Süsümü püsümü boşverdim hep kalın giyindim ve inanın ağrıda çok etkisi var. Hiç ağrım olmadı.
Eğer ilaç istersen. Adet olduğunu ilk anladığın an zaten 1-2 damla gelir. Hemen o sırada Apranax fort içebilirsin. Ama 1 adetten fazla içme
valla kızlar ben geberiyorum sancıdan ilaç falan diyorsunuz ama en zararlısıda ilaçtır....ben geçen ay ilaç aldım sancım kesildi ama adetim de kesildi...bende haliyle sevindim....aradan 8 gün geçti tekrar adet oldum sancı falan yok ama şu 8.günümdeyim ve hala sürekli kanamam var namazdan kesildim rengim sarardı pişman oldum ilaç aldığıma yaf...düzenim bozuldu yabu arada her sancıda ilaç kullanmak erken yaşta menepoza davetiye çıkarır haberiniz olsun....aman diyim
ilaca hiç gerek yok bende hiç kullanmadım hiç adet zamanımda dediğim gibi kekik kaynatıp için ağrınız bır anda kesilecek 1 saatte
ilaca hiç gerek yok bende hiç kullanmadım hiç adet zamanımda dediğim gibi kekik kaynatıp için ağrınız bır anda kesilecek 1 saatte