• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet ağrısıni nasil azaltabilirim?

burcu135

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2010
478
1
46
İstanbul
arkadaslar ben 18 yaşındayım adet olduğum ilk gn karnım çok felaket ağrıyo ölücek bayılcak gibi oluyorum bacaklarımada vuruyo ağrısı birkoç ilça kullandm ama fyasnı grmedm pek nolur yardm edin:( işteyken çok zor oluyo bayılcak gibi oluyorm ağrıdan çıldırıyorm:(

buscopan plus kullanıyorum ben ilaç olarak kızlar iyi geliyor ayrıca evde ayaklarınızı sıcak tutun sıcak su torbası yardımıyla falan ayaklar çok önemli

bende 29 yaşındayım son bir kaç senedir benimde adet dönemim çok ağrılı oluyordu.
Bu sene kendimi çok sıcak tuttum. Ayağımda kalın çorabı eksik etmedim, hep kalın giyindim.
Süsümü püsümü boşverdim hep kalın giyindim ve inanın ağrıda çok etkisi var. Hiç ağrım olmadı.

Eğer ilaç istersen. Adet olduğunu ilk anladığın an zaten 1-2 damla gelir. Hemen o sırada Apranax fort içebilirsin. Ama 1 adetten fazla içme:69:

bende 29 yaşındayım son bir kaç senedir benimde adet dönemim çok ağrılı oluyordu.
Bu sene kendimi çok sıcak tuttum. Ayağımda kalın çorabı eksik etmedim, hep kalın giyindim.
Süsümü püsümü boşverdim hep kalın giyindim ve inanın ağrıda çok etkisi var. Hiç ağrım olmadı.

Eğer ilaç istersen. Adet olduğunu ilk anladığın an zaten 1-2 damla gelir. Hemen o sırada Apranax fort içebilirsin. Ama 1 adetten fazla içme:69:

ben ilaç içmiyorum adetimi tamamen kesiyo resmen. fazla olduğum için kesilince korkuyorum yan etki falan olur diye:44:

bende kalın giyerim bi de pompiş terlik giyerim ama yine de ağrıyo su torbası falan fayda etmiyo ilaç da normal ağrı kesici alınca dayanamayıp biraz rahatlatıyor o kadar tatsız geçiyo genel olarak:(

Son düzenleme:
ben bugune kadar eğer adetlerimin ilk günü aşırı ağrım olursa hemen kekiği kaynatıp içerim 1 saate kalmaz hemen etkisini görürüm.çok rahatlatıyor beni

valla kızlar ben geberiyorum sancıdan ilaç falan diyorsunuz ama en zararlısıda ilaçtır....ben geçen ay ilaç aldım sancım kesildi ama adetim de kesildi...bende haliyle sevindim....aradan 8 gün geçti tekrar adet oldum sancı falan yok ama şu 8.günümdeyim ve hala sürekli kanamam var namazdan kesildim rengim sarardı pişman oldum ilaç aldığıma yaf...düzenim bozuldu ya:(bu arada her sancıda ilaç kullanmak erken yaşta menepoza davetiye çıkarır haberiniz olsun....aman diyim

ilaca hiç gerek yok bende hiç kullanmadım hiç adet zamanımda dediğim gibi kekik kaynatıp için ağrınız bır anda kesilecek 1 saatte

valla kızlar ben geberiyorum sancıdan ilaç falan diyorsunuz ama en zararlısıda ilaçtır....ben geçen ay ilaç aldım sancım kesildi ama adetim de kesildi...bende haliyle sevindim....aradan 8 gün geçti tekrar adet oldum sancı falan yok ama şu 8.günümdeyim ve hala sürekli kanamam var namazdan kesildim rengim sarardı pişman oldum ilaç aldığıma yaf...düzenim bozuldu ya:(bu arada her sancıda ilaç kullanmak erken yaşta menepoza davetiye çıkarır haberiniz olsun....aman diyim

haklısın hiç ilaç içmem adet olunca hiç içmiyorum ilerde ne biliyim çocuk sıkıntısı çekmek istemiyorum sorun yaratır diye

benimde öyle her ay resmen yerlerde sürünüyorum yataga kendimi zor atıyorum ve kalkamıyorum sancıdan mide bulantısı üsüme el ve bacakların titremesi hersey var yani önce doliprane kullandm artık i$e yaramaz olunca buscopan 'a basladım simdi o da fayda etmiyor ixprim kullanmaya basldm çok sükür 3 aydır rahat geçiriyorum ilaç almazsam çok kötü oluyorum malesef

Son düzenleme:
gecmis olsun...
arkadaslar gerekenleri soylemis ebnde ek olarak civanpercemi cayi ic gunde 3-4 kez.inan cok iyi gelecek..

iyi akşamlar kızlar bende çok çektim bu adet sancılarından tırnaklarım bile morarır, yüzümde renk falan kalmazdı ama bu ay hayıt ve civanperçemi içtim inanın hiç sancılanmadım bi de sıcak tutmak gerekiyor

Back