Rabbim size ve tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin cnm ümidini yitirme Bol bol Meryem suresi oku bilmiyorsan netten aç dinle tesbih çek ne biliyorsan kalbini bütün tut ve isyan etme vardır rabbim in bir bildiği Allah sabır versin
Ben tam 14 sene bekledim hiçbişey yok diyorlardı bulamıyorlardı 1 aşılama ve 2 tüp bebek oldum ama sonuç negatifti meğersem varmış sorun bende imiş yumurtalıklarım doğustan yapışık mış ameliyat oldum 7 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım şuan 2.5 yaşında oğlum var rabbim sizede nasip etsin
Ben tam 14 sene bekledim hiçbişey yok diyorlardı bulamıyorlardı 1 aşılama ve 2 tüp bebek oldum ama sonuç negatifti meğersem varmış sorun bende imiş yumurtalıklarım doğustan yapışık mış ameliyat oldum 7 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım şuan 2.5 yaşında oğlum var rabbim sizede nasip etsin
Normal muayene sırasında o muayeneyi kaç tane doktora oldum halbuki bilen tek bir doktor çıktı öyleki 2 kerede rahim filmi çekildim onda bile bilememişler son tüp bebeği Ankara başkent üniversitesinde olduğum halde bilemediler