Gebeliğe Hazırlık Adet ağrısı varsa.. ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mor_cicek

Allah yâr, gerisi yalancı bahar.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
4.404
4.261
133
Merhaba kızlar. bat tarihim 2 gün sonra. ama bu sabah ve 2 gün öncesinde adet ağrısı geldi gitti. hah tamam oldu deyip bakıyorum, su gibi akıntı var. bütün bunlar olumlu belirtiler midir yoksa ümitsiz mi yine? fikri olan var mı?

Canım bu pek bisey ifade etmez benim adet ağrım hafiften bi kaç gün önce başlardı hatta pedle dolasirdim bi kac gün.bu ay da öyle oldu ped taktım hatta ağladım yine olmadı diye, ama olmuş çok şükür.sen biraz bekle adet günü test yap, insallah bebis haberini alırız

Ayy çok sevindim sağlıkla kucağına al İnşallah. İnşallah bende de vardır 2 senedir çok yorgunum. Sen ne kadar bekledin bebişini?

Ben de aynı senin gibiyim. Adet sancısı geliyor gidiyor. Benim de günüm az kaldı. Ama adet ağırladi da hamilelik belirtisi olabiliyor ya ondan umutluyum ışte

Canım biraz bekle test yap ama çok ümitlenme geçen ay aynısı bendede olmuştu yolda yururken birden kasıklarima agri girdi dedim hasta oldum diye sarı akıntiydi bi kac gün boyle surdu ve adetim 11 gün geciktikten sonra adet oldum bu zamana kadar her belirtiyi yasadim ama olmadı 6 aydır bebek istiyoruz umarim olur. Seninde istedigin inşallah olur bu gebelik belirtisi olur inşallah senin için

Ben nerdeyse bir hafta adet sancısı cektim. Bende surekli ha oldum ha olcam diyip bakiyordum hep ama en sonunda adetimin gecikmesi 35. Gune dayaninca kan testi yaptirdim ve sonuc pozitif cikti. Sizde bat in bir kac gun gecmesini bekleyin. Insallah pozitif sonuc cikar

Yorumun için çok sağol canım. Allah hepimize nasip etsin en kısa zamanda

Hayırlı olsun inşallah biz de mutlu haberi alırız

inşallah gecikmesini beklicem. teşekkür ederim. siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)

Hayır malesef hala yok
Rabbim size ve tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin cnm ümidini yitirme Bol bol Meryem suresi oku bilmiyorsan netten aç dinle tesbih çek ne biliyorsan kalbini bütün tut ve isyan etme vardır rabbim in bir bildiği Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…