Adet ağrısı/ilaç

Bende o ağrıdan o kadar muzdaribim ki anlatamam.. Neredeyse ergenliğimden beri var doktora gittiğimde folikül kistin var ama iLaç vermiycem dedi çevrem de sürekli evlenince geçer dedi ne yazık ki evlenince de geçmedi hatta şiddetini artırdı. Ben ponstan forte kullanıyorum doktorum onu yazmıştı gayette memnunum ilk 2 günümü rahat geçirmemi sağlıyor.

Kızlar adet ağrınız başladığı gibi mi ilaç alıyorsunuz ve ağrıyı ne kadar süre içerisinde kesiyor, bu ağrılar bitiriyor insanı
8 saatte bir alınması gerekiyormuş ama önceden oluşmuş ağrıyı kesmez o dökülene kadar yeni oluşan ağrılar icin 8 saat etkilirdi 8 saat sonra tekrar alınması gerekir ki yeni ağrı oluşmasın ama çok daha fazla ağrı varsa doktorada gözükmek gerekir

Aynen geçmiyormuş canım sadece hormonları düzene girenler olursa ağrı azalıyor ya da hiç olmuyor hormonlarla alakalı yani işte öyle olanlar evlenince geçti zannediyor
Valla artık söküp atcam yumurtaliklari adetimde yaklaşıyor streslerdeyim

Valla artık söküp atcam yumurtaliklari adetimde yaklaşıyor streslerdeyim
Ay deme canım öyle üşütmemeye çok dikkat et beslenmene spor yapmaya özen göster yaklaştığında tuz çok yağlı yiyecekleri kes bunları yaptığımdan beri hiç olduğumu anlamıyorum bile artık ağrın çok çok fazlaysa doktora gittinmi bilmiyorum ama bu günler geçince doktora git belki çikolata kisti v.s gibi bişeyde neden olabilir

Kaç kere gittim. Turp gibiyim ama ağrılar beni öldürüyor. Kafeini kesiyorum ayağımda yaz günü çorapla geziyorum yok bana mısın demiyo

Yazın çorapla geziyorum hiç üşütmemeye çalışıyorum ama olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…