- 7 Kasım 2018
- 143
- 154
- 23
- 30
- Konu Sahibi Gizemenes123456
-
Canım Benimde adetimin şuan 6. Günü geçti üzerinden bu ay olmadım.Bende PKo var evlenmeden öncesine kadar reglim hep düzensizdi.3 aydır evliyim.Dün erken gebelik testi yaptım ve ilk 5 dk da çok silik olmamakla beraber 2.çizgiyi gördüm.Cesaretimi toplayamadım doktora gitmek için.Eczanelerin açılmasını bekliyorum bir test daha alıcam o da pozitifse kan testi yaptırıcam.Eğer hala gecikme varsa sende yap en azından rahatlarsın.İnşallah hamişsindir :)Arkadaşlar merhaba , adetime 2 hafta varken merak sonucu kan tahlili yaptırdım ilişkiden sonra 1 hafta geçmesi gerekiyor yoksa olsa bile negatif çıkar dedi doktor fakt yinede yaptırdım değerim 0,1 çıktı. Ekim ayının 4 ünde adet olmuştum bu ay adet ağrılarım olmasına rağmen olmuyorum 3 gün gecikti. Test yapsam daha erken mi sizce yardım edin merak ediyorummm
Canim bana da bir doktor pko oldugumu soyledi ama ilac vermedi. Ardindan iki doktora daha gittim. Kesinlikle pko degilsiniz. Yumurta kapasiteniz cok iyi ve saglikli dedi ikisi de. Ben de senin gibi her ay adet goruyorum duzenli bir sekilde. Adetten hemen once muayene olmustum.O doktorumu yaniltmis.Arkadaşlr birde geçen ay kontrole doktora gittim pko var dedi ama ne adetim düzensiz nede başka bi durumum var sadece aşırı ağrılı adetlerim var. Doğum kontrol hapı verdi hiç kullanmadım. Doktor çocuk düşünmüyosan kullan dedi şuan çocuk düşündüğüm için kullanmadım. Pko bebek olmasına engel olur mu tedavi olmam gerekir mi
Canim bana da bir doktor pko oldugumu soyledi ama ilac vermedi. Ardindan iki doktora daha gittim. Kesinlikle pko degilsiniz. Yumurta kapasiteniz cok iyi ve saglikli dedi ikisi de. Ben de senin gibi her ay adet goruyorum duzenli bir sekilde. Adetten hemen once muayene olmustum.O doktorumu yaniltmis.
Canım Benimde adetimin şuan 6. Günü geçti üzerinden bu ay olmadım.Bende PKo var evlenmeden öncesine kadar reglim hep düzensizdi.3 aydır evliyim.Dün erken gebelik testi yaptım ve ilk 5 dk da çok silik olmamakla beraber 2.çizgiyi gördüm.Cesaretimi toplayamadım doktora gitmek için.Eczanelerin açılmasını bekliyorum bir test daha alıcam o da pozitifse kan testi yaptırıcam.Eğer hala gecikme varsa sende yap en azından rahatlarsın.İnşallah hamişsindir :)
Gördüm canım kan testi yaptırdım beklemedeyim lekenmem oluyor ama inşallah yerleşmeden kaynaklıdır,üzme kendini rabbim zamanını bekliyordur bir anda çıkar gelir BebişiniZ içini rahat tut sen
Hayır canım görünmedim toplamda 3 damla kadar kahverengi bir leke geldi ve şuna gelmesi durdu.Heyecandan resmen uyuyamıyorum sonucu çok merak ediyorumDoktora göründün mü canım
Hamileligin baslangicinda zaten regl agrilari oluyor, sonradan geciyor. Yani doktoru bile dinlemeden o kadar erken kan tahlili yaptirmissiniz, simdi nasil durabiliyorsunuz hic anlamadim :) ben olsam nobetci eczaneden test alip yapmistim coktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?