• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet ağrısı hamilelik belirtisi olabilir mii yardım lütfeeen

Gizemenes123456

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2018
143
154
23
30
Arkadaşlar merhaba , adetime 2 hafta varken merak sonucu kan tahlili yaptırdım ilişkiden sonra 1 hafta geçmesi gerekiyor yoksa olsa bile negatif çıkar dedi doktor fakt yinede yaptırdım değerim 0,1 çıktı. Ekim ayının 4 ünde adet olmuştum bu ay adet ağrılarım olmasına rağmen olmuyorum 3 gün gecikti. Test yapsam daha erken mi sizce yardım edin merak ediyorummm

Arkadaşlr birde geçen ay kontrole doktora gittim pko var dedi ama ne adetim düzensiz nede başka bi durumum var sadece aşırı ağrılı adetlerim var. Doğum kontrol hapı verdi hiç kullanmadım. Doktor çocuk düşünmüyosan kullan dedi şuan çocuk düşündüğüm için kullanmadım. Pko bebek olmasına engel olur mu tedavi olmam gerekir mi

Belli olmaz canım olabilir de olmayabilir de ama benim ilk gebeligimde ped bile koymuştum kesin olacağım adet diye ama olmamıştı. Idrarda testde çıkar zaten simdi yapsan.

Bence test yapın, ben 2 gün geciktiğinde yapmıştım öyle öğrendim. İnşallah güzel haberler verirsiniz :)

Canımm inşallah bende çok istiyorum ☺️ Ama biraz daha bekliyim diyorum çünkü sürekli heran adet olmuşum gibi lavobaya koşuyorum negatif sonuç almaktan korkuyorum

Canım bende sen gibiydim ha oldum ha olacam diye bekle bekle 10gun gitmedim dr.a ve çok şükür mucizenin benimle umudunu yitirme git kan ver cnm

Arkadaşlar merhaba , adetime 2 hafta varken merak sonucu kan tahlili yaptırdım ilişkiden sonra 1 hafta geçmesi gerekiyor yoksa olsa bile negatif çıkar dedi doktor fakt yinede yaptırdım değerim 0,1 çıktı. Ekim ayının 4 ünde adet olmuştum bu ay adet ağrılarım olmasına rağmen olmuyorum 3 gün gecikti. Test yapsam daha erken mi sizce yardım edin merak ediyorummm
Canım Benimde adetimin şuan 6. Günü geçti üzerinden bu ay olmadım.Bende PKo var evlenmeden öncesine kadar reglim hep düzensizdi.3 aydır evliyim.Dün erken gebelik testi yaptım ve ilk 5 dk da çok silik olmamakla beraber 2.çizgiyi gördüm.Cesaretimi toplayamadım doktora gitmek için.Eczanelerin açılmasını bekliyorum bir test daha alıcam o da pozitifse kan testi yaptırıcam.Eğer hala gecikme varsa sende yap en azından rahatlarsın.İnşallah hamişsindir :)

Arkadaşlr birde geçen ay kontrole doktora gittim pko var dedi ama ne adetim düzensiz nede başka bi durumum var sadece aşırı ağrılı adetlerim var. Doğum kontrol hapı verdi hiç kullanmadım. Doktor çocuk düşünmüyosan kullan dedi şuan çocuk düşündüğüm için kullanmadım. Pko bebek olmasına engel olur mu tedavi olmam gerekir mi
Canim bana da bir doktor pko oldugumu soyledi ama ilac vermedi. Ardindan iki doktora daha gittim. Kesinlikle pko degilsiniz. Yumurta kapasiteniz cok iyi ve saglikli dedi ikisi de. Ben de senin gibi her ay adet goruyorum duzenli bir sekilde. Adetten hemen once muayene olmustum.O doktorumu yaniltmis.

Canim bana da bir doktor pko oldugumu soyledi ama ilac vermedi. Ardindan iki doktora daha gittim. Kesinlikle pko degilsiniz. Yumurta kapasiteniz cok iyi ve saglikli dedi ikisi de. Ben de senin gibi her ay adet goruyorum duzenli bir sekilde. Adetten hemen once muayene olmustum.O doktorumu yaniltmis.

Benimde bu ayki adetim bitsin tekrar gidicem canım geçem ay adetten hemen sonra gitmiştim doğum kontrol hapı verdi ama dediğiö gibi kullanmadım hiç bu ay bitsin randevu alıp başka bi doktora gidicem bakalım

Canım Benimde adetimin şuan 6. Günü geçti üzerinden bu ay olmadım.Bende PKo var evlenmeden öncesine kadar reglim hep düzensizdi.3 aydır evliyim.Dün erken gebelik testi yaptım ve ilk 5 dk da çok silik olmamakla beraber 2.çizgiyi gördüm.Cesaretimi toplayamadım doktora gitmek için.Eczanelerin açılmasını bekliyorum bir test daha alıcam o da pozitifse kan testi yaptırıcam.Eğer hala gecikme varsa sende yap en azından rahatlarsın.İnşallah hamişsindir :)

Çooook sevindim canım senin adına inşallah hakkında hayırlısı olur geç gördüm ama inşallah ikinci çizgiyi görmüşsündür ve kan tahlili yaptırıp o harika sonucu almışsındır :) ama ben adet oldum bi dahaki aylara artık :(

Gördüm canım kan testi yaptırdım beklemedeyim lekenmem oluyor ama inşallah yerleşmeden kaynaklıdır,üzme kendini rabbim zamanını bekliyordur bir anda çıkar gelir BebişiniZ içini rahat tut sen

Hamileligin baslangicinda zaten regl agrilari oluyor, sonradan geciyor. Yani doktoru bile dinlemeden o kadar erken kan tahlili yaptirmissiniz, simdi nasil durabiliyorsunuz hic anlamadim :) ben olsam nobetci eczaneden test alip yapmistim coktan

Back