• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet ağrısı hamilelik belirtisi olabilir mı?

reise_1601

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
219
163
103
Ankara
Merhaba bayanlar. Uzun süredir burayı takip ediyorum. Çok da faydalı bilgiler alıyorum. Sizlere sorum şu. Benim şu an adetim 7 gün gecikti. Normalde hep 28 günde olurdu. Bı taraftan da adet öncesi ağrısi gibi ağrım var. Umutlanip hayal kırıklığına da uğramak istemiyorum. Sizde böyle olanlar oldu mı? Yani adet sancısı gibi sancı çekerken hamile olduğunu öğrenenler? Şimdiden cevap verecek olan herkese teşekkürler...

Ben hamile olduğumu öğrenmeden önce de sonra da adet olcakmışım gibi ağrım vardı bence bu kadar geçmiş bi test yapmalısın varsa kesin çıkar

Daha önce de böyle hamile olduğumu öğrenip, sevinip, sonra 7 haftalıkken kaybettiğimiz için bu sefer biraz daha temkinli gitmek istiyorum. O zaman hemen test yapmıştım. Şimdi en az 10 gün geçsin istiyorum. Tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. İnsan yine de umutlanip ama acaba hamile miyim diye.

Daha önce de böyle hamile olduğumu öğrenip, sevinip, sonra 7 haftalıkken kaybettiğimiz için bu sefer biraz daha temkinli gitmek istiyorum. O zaman hemen test yapmıştım. Şimdi en az 10 gün geçsin istiyorum. Tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. İnsan yine de umutlanip ama acaba hamile miyim diye.
Selam reise. Merak ettim acaba hamile misin?

Merhaba bayanlar. Uzun süredir burayı takip ediyorum. Çok da faydalı bilgiler alıyorum. Sizlere sorum şu. Benim şu an adetim 7 gün gecikti. Normalde hep 28 günde olurdu. Bı taraftan da adet öncesi ağrısi gibi ağrım var. Umutlanip hayal kırıklığına da uğramak istemiyorum. Sizde böyle olanlar oldu mı? Yani adet sancısı gibi sancı çekerken hamile olduğunu öğrenenler? Şimdiden cevap verecek olan herkese teşekkürler...
bende öğreneceğim gün adet ağrısıyla başladı göğüslerim acıyordu adetim 3 gn geçmişti ben adet oluyorum diye düşünürken doktorum test yapmamı söylemişti öyle öğrendim bende ♡

Mrb arkadaşlar adetime 1 gün var dün çok az kan gibi pembe leke sürüldü sonrasında kesildi onun öncesinde belimde kasıklarımda ve dünden beri göğsümde ağrı var adet olcakmışım hisside var sizce bekliyim mi? Her an adet olcakmışım hissi var :KK43:

Back