• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet ağrım var ama..

Bugün kan testi yaptırdım sonuç 490 çıktı
Çok güzel bir değer bence. İsterseniz iki gün sonra aynı yerde artışına baktırın. Veya hiç uğraşmayıp 1 hafta sonra kadın doğum doktorunuza gidin keseyi ve belki de bebeği görün :) hayırlı olsun :)

Çok güzel bir değer bence. İsterseniz iki gün sonra aynı yerde artışına baktırın. Veya hiç uğraşmayıp 1 hafta sonra kadın doğum doktorunuza gidin keseyi ve belki de bebeği görün :) hayırlı olsun :)
Çok teşekkür ederim :) doktor yoktu gösteremedim. 1 hafta sonu görünür mü ki :))

Çok teşekkür ederim :) doktor yoktu gösteremedim. 1 hafta sonu görünür mü ki :))
Her 2 günde bir yaklaşık 2ye katlayacağı düşünülürse haftaya perşembe cuma görünür sanırım. Benim değerlerim aşırı yüksekti o yüzden kaçta görünmeye başlıyor hiç bilmiyorum. Ama 2bin 3binde görünür deniliyor.

Canım hayırlı olsun insallah kucağina almakta nasip olur bende seninle aynı belirtiler var kasıgımda batmalar bıcak saplanır gibi adetimde en son 17 agıstos da oldum normalde 24 ile 39 günde bir olurdum gecilti bu ay şu an kasık sancım var beklemedeyim

Back