- 2 Mart 2018
- 1.194
- 862
- 73
- Konu Sahibi cilekreceli_
birkaç gündür adet olacakmışım gibi kasıklarımda ve göğüslerimde ağrı var ama en geç bugün gelmesi gerekirken gelmedi. Bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen var mı ona göre test alacağım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benimde adetime zamanında gelirse 4 gun erken gelirse 2 gün kaldı bende de yaklask adetime 7 8 gün kala başladı ağrılar ara ara giriyor uzun surmuyo sonra sag tarafta hep ayni yerde bi sızı oluyo anlik geciyo sinra suan adetime var ama benimde kasiklarim agriyor benim goguslermde aciyodu simdi o kadar acıma kalmadı ama uclarinda kaldi uçları irilesti iyice aciyo dokununca. Adetin bugunse test yapsanabirkaç gündür adet olacakmışım gibi kasıklarımda ve göğüslerimde ağrı var ama en geç bugün gelmesi gerekirken gelmedi. Bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen var mı ona göre test alacağım?
Aslında normalde 30 günde 1 gelirdi geçen ay 27 gün sonra geldi. Ona göre hesapladığımda gecikmiş bile olabilir. Test almak için acele etmek istemedim ama aklımdan da çıkmıyor. Benim de göğüs hassasiyetim ilk güne göre azalmış durumda bu arada sizinki gibiCanim benimde adetime zamanında gelirse 4 gun erken gelirse 2 gün kaldı bende de yaklask adetime 7 8 gün kala başladı ağrılar ara ara giriyor uzun surmuyo sonra sag tarafta hep ayni yerde bi sızı oluyo anlik geciyo sinra suan adetime var ama benimde kasiklarim agriyor benim goguslermde aciyodu simdi o kadar acıma kalmadı ama uclarinda kaldi uçları irilesti iyice aciyo dokununca. Adetin bugunse test yapsana
Benimde 27 28 günde olurdu hic bu zamandan sasmazdi 2 aydir 25 günde olmaya başladım bakalm bekliyorum bende adet olcam diye agrilarm o yönde cunku ama devamli değil. Bakalm 1 2 gun daha bekle istersen gelnezse yine ozaman yaparsin kacinda olman lazimdi yaniAslında normalde 30 günde 1 gelirdi geçen ay 27 gün sonra geldi. Ona göre hesapladığımda gecikmiş bile olabilir. Test almak için acele etmek istemedim ama aklımdan da çıkmıyor. Benim de göğüs hassasiyetim ilk güne göre azalmış durumda bu arada sizinki gibi
YaptımBenimde 27 28 günde olurdu hic bu zamandan sasmazdi 2 aydir 25 günde olmaya başladım bakalm bekliyorum bende adet olcam diye agrilarm o yönde cunku ama devamli değil. Bakalm 1 2 gun daha bekle istersen gelnezse yine ozaman yaparsin kacinda olman lazimdi yani
Sizin de mi böyle silik çizgi çıktıBu ay hemen hemen aynısı oldu. Önce göğüslerimde hassasiyet ve ağrı, sonra belim, en sonda karnım .hepsi hemen hemen üçer gün arayla oldu. Üçgün adet sancısı çektim, oldum oluyorum diye bekledim. Ayy acaba hamile miyim dedim , umutlandım. İdrar testine güvenmediğim için asm'de kandan baktırdım ama malesef değilmişim. 5 gün adet sancım oldu. En sonunda bugün kahverengi lekelenme oldu.
Canım tebrik ederim bebis var ağrılar boşa değilmiş :)) çok sevindim yaa gercekten peki normalde adet olacağın zaman önden böyle agrin oluyomuydu kasiklarnda göğüslerde? Nezamandir vardı bu agri. Ayy ya cok sevindim valla gidip kan ver kaç cikacak deger. Kaç dk içinde cokto çokta belli yani :)Yaptım
Hayirlisi olsin canım peki adet tarihin gectimi ne kadar varBu ay hemen hemen aynısı oldu. Önce göğüslerimde hassasiyet ve ağrı, sonra belim, en sonda karnım .hepsi hemen hemen üçer gün arayla oldu. Üçgün adet sancısı çektim, oldum oluyorum diye bekledim. Ayy acaba hamile miyim dedim , umutlandım. İdrar testine güvenmediğim için asm'de kandan baktırdım ama malesef değilmişim. 5 gün adet sancım oldu. En sonunda bugün kahverengi lekelenme oldu.
Teşekkür ederim ama ben çok ümitlenmek istemiyorum kan testi yaptırmadan :) yarın gidip kan testi yaptırayım bakalım kaç çıkacak. normalde kasıklarımda ağrı olduğu gün ya da en geç 1 gün sonra adet olurdum bu sefer kasık ağrısı uzun sürdü ve olmadım diye şüphelendim zaten. Göğüs ağrısı 3 gün önce falan başlıyordu normalde de ve yüzümde 1 2 sivilce çıkardı şu anda da çıktı. Hemen çıktı 2. Çizgi beklemedim yani inşallah sana da nasip olur heyecanlandığını hissettim burdan :))Canım tebrik ederim bebis var ağrılar boşa değilmiş :)) çok sevindim yaa gercekten peki normalde adet olacağın zaman önden böyle agrin oluyomuydu kasiklarnda göğüslerde? Nezamandir vardı bu agri. Ayy ya cok sevindim valla gidip kan ver kaç cikacak deger. Kaç dk içinde cokto çokta belli yani :)
Adet tarihim geçen ay 27 günde geldiği için bu ayın 23 ünde gelmesi gerekirdi geçen aya göre. Ama genel düzenimde göre bugün gelmesi gerekirdi. Bir de belirti olarak sık idrara çıkmak, kasık seğirmesi ve hafif sarı renkli akıntı var.Hayirlisi olsin canım peki adet tarihin gectimi ne kadar var
Anladim canim hayırlı olsun tekrardan insallah hayirlisyla kucagina almakta nasip olurAdet tarihim geçen ay 27 günde geldiği için bu ayın 23 ünde gelmesi gerekirdi geçen aya göre. Ama genel düzenimde göre bugün gelmesi gerekirdi. Bir de belirti olarak sık idrara çıkmak, kasık seğirmesi ve hafif sarı renkli akıntı var.
Sağolasın canım amin inşallah hepimize nasip olurAnladim canim hayırlı olsun tekrardan insallah hayirlisyla kucagina almakta nasip olur
Adet tarihşm 3 gün geçti. Umut işteHayirlisi olsin canım peki adet tarihin gectimi ne kadar var
İdrar testini yapmadım, acaba mı, doğru çıkarmı? Ne çıkar diye kendimi çok gerdim. Direk kan testi yaptırdım.Sizin de mi böyle silik çizgi çıktı
Çok teşekkür ediyorum inşallah bakalım bugün göreceğiz :)Benim de normalde adet günümde sadece sancım olurdu hamile kaldığım ay 1 hafta önceden başlamıştı ağrılar, bıçak saplanması gibi belirtiler. Çift çizgiyi de görmüşsünüz. İnşallah güzel bir kan değeriyle kesinleştirirsiniz. Hayırlı olsun :)
Amin inşallah bakalım nasipİdrar testini yapmadım, acaba mı, doğru çıkarmı? Ne çıkar diye kendimi çok gerdim. Direk kan testi yaptırdım.
Ama belirtiler sizinkiyle hemen hemen aynıydı.
Ne güzel siz de bir umut var. İnşaallah tamamına erer. Sağlıkla kucağınada alırsın
Bugün kan testi yaptırdım sonuç 490 çıktıBenim de normalde adet günümde sadece sancım olurdu hamile kaldığım ay 1 hafta önceden başlamıştı ağrılar, bıçak saplanması gibi belirtiler. Çift çizgiyi de görmüşsünüz. İnşallah güzel bir kan değeriyle kesinleştirirsiniz. Hayırlı olsun :)