• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet ağrısına sarı kantaron çayı

neleselen

Guru
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
15
0
286
Arkadaşlar ,adet ağrısına sarı kantaron çayı birebir,yarım saatte ağrıyı yok ediyor.Aklınızda bulunsun istedim.Yapılışı sıcak suyla aktarlardan alabileceğiniz sarı kantaronu demliyosunuz 5 dk bekleyip süzüp içebilirsiniz.Kesinlikle sarı kantaronu kaynatmayın demleme yoluyla için. Daha birçok şeye faydası var ama ben her ay bu çay sayesinde ağrıdan kurtuluyorum.

ben yaklasım 4-5 aydır kullanıyorum annem söylemişti hiç bir yan etkisini görmedim.İnternettede araştırma yaptım birçok rahatsızlığa iyi geliyor.

O zaman kesin almam lazım.. O ağrıyı çekmektense bilmediğim bi çay içerim daha iyi. :1:

Bilgi için teşekkürler..:42:

Ayrıca bu çayı hamileler yada hamile kalmak isteyenler kullanmamalı diye okumustum ve internette bazı yararlarını buldum ;
* Sinirsel kaynaklı kekemeliklerde iyi neticeler verir.
* Menepoz sıkıntılarına karşı rahatlatma yapar.
* Adet sancılarını hafifletir, kas gevşetici etkisi vardır.
* İshale karşı çok etkindir.
* İyi bir balgam söktürücüdür.
* Soğuk algınlığına iyi gelir.
* Gribi iyileştirmede faydalıdır.
* Hafif ve orta dereceli depresyonlarda oldukça yararlıdır.
* Korku, gerginlik, uykusuzlukta da iyi neticeler verir.
* Uykuda idrar kaçırma da genellik sinirsel kaynaklı olmasından dolayı tedavide iyi neticeler verir.

Ayrıca bu çayı hamileler yada hamile kalmak isteyenler kullanmamalı diye okumustum ve internette bazı yararlarını buldum ;
* Sinirsel kaynaklı kekemeliklerde iyi neticeler verir.
* Menepoz sıkıntılarına karşı rahatlatma yapar.
* Adet sancılarını hafifletir, kas gevşetici etkisi vardır.
* İshale karşı çok etkindir.
* İyi bir balgam söktürücüdür.
* Soğuk algınlığına iyi gelir.
* Gribi iyileştirmede faydalıdır.
* Hafif ve orta dereceli depresyonlarda oldukça yararlıdır.
* Korku, gerginlik, uykusuzlukta da iyi neticeler verir.
* Uykuda idrar kaçırma da genellik sinirsel kaynaklı olmasından dolayı tedavide iyi neticeler verir.

Daha hamile olmaya çoookkk var. :1:

Bunları da okuduktan sonra kesin almaya karar verdim. :40:

Back
X