• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet 40 gun arayla olmaya basladım yumurtlama gunum 20. gunmu oldu artık ?

Z E R O

MUCİZE
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
792
235
323
Kırşehir
s.a kızlar... gecen ay 41. gunde ılk defa boyle gecikmeli bir adet gördmüştüm. ama bu ayda normalde gordugum adet gunumu gectim. şimdi 32.günümdeyim. galba bu ayda 40'ı geçtikten sonra olcm. ama bir şey sormak istiyorum benım şimdi yumurtlama gnumde degısmıs mı oluyor acaba yanı 40 gunluk bır adet döngüsünde 20. gunmu oluyor yumurtlama gunum

35 günden uzun süren adet döngüsü anormal kabul edilmekteymiş. ve tedavi edilmesi gerekirmiş. benimde 40-45 gün arasında sürüyordu doktorum öyle dedi. şimdi tedavi oluyorum ve 29 güne düştü.....

35 günden uzun süren adet döngüsü anormal kabul edilmekteymiş. ve tedavi edilmesi gerekirmiş. benimde 40-45 gün arasında sürüyordu doktorum öyle dedi. şimdi tedavi oluyorum ve 29 güne düştü.....

bugun 32. gunum işte normalde 24 gunde fln olurum. ılk defa gecen ay 41.gunde oldum. hamıle oldgmu sandım doktora gıttım bıse demedı. hamılede degıldim. canım peki doktorunuz nasıl bir tedavi uyguluyor? ve nedeni neymiş

bendede aynı sorun var canım ben kızımdan önce 2 ay adet görmediğim olurdu doktorum çocuk düşündüğüm için gonophene verdi doğumdan sonra düzelicek dedi
o ay hamile kaldım kızım 3 yaşında ve son 3 aydır bende aynıyım 43-40 uzuyor doktora gittim bu ay yine geciktim çünki 35 gündeyim
doktor yumurtalıklarımın eski durumuna geri döndüğünü söyledi yasmin önerdi bir yıl bebek düşünüyorsam tekrar tedavi olmam gerekiyormuş:44:

adetlerimiz uzuor ve sanırım yumurtlamıyoruz biz canım eğer 3 ay 4 ay uzuyorsa kistte dönüşüyor genelde
bana yumurtlama porblemi dedi kisttin yok yumurtalıklarn gebelik öncesi durumuna dönmüşler dedi

adetlerimiz uzuor ve sanırım yumurtlamıyoruz biz canım eğer 3 ay 4 ay uzuyorsa kistte dönüşüyor genelde
bana yumurtlama porblemi dedi kisttin yok yumurtalıklarn gebelik öncesi durumuna dönmüşler dedi

yorum yazdıgın ıcın cok tesekkürler cnm.. benım 2.cı olucak bu adet gecikmesi. acaba doktora ne zaman gıdeyım? 40 gun gecmesını bekleyıyeyimmi? yoksa 35.gunde yıne olmazsam gıdıyımmı bu verdıgı ılac dogum kontrol hapı degıl dımı gerci hamile kaldım demıssın hemen genelde doktorlar o ılacı verıyorlarda bende o ılacı ıcmeme taraftarıyım

bugun 32. gunum işte normalde 24 gunde fln olurum. ılk defa gecen ay 41.gunde oldum. hamıle oldgmu sandım doktora gıttım bıse demedı. hamılede degıldim. canım peki doktorunuz nasıl bir tedavi uyguluyor? ve nedeni neymiş

ben bebek istediğim için bebek tedavisi görüyoruz. yumurtlama ilacı falan içiyorum. o düzene sokuyo. bitkisel birşeyler deneyebilirsin ilaç içmek istemiyorsan. mesela hayıt tohumu iyi gelir.

yorum yazdıgın ıcın cok tesekkürler cnm.. benım 2.cı olucak bu adet gecikmesi. acaba doktora ne zaman gıdeyım? 40 gun gecmesını bekleyıyeyimmi? yoksa 35.gunde yıne olmazsam gıdıyımmı bu verdıgı ılac dogum kontrol hapı degıl dımı gerci hamile kaldım demıssın hemen genelde doktorlar o ılacı verıyorlarda bende o ılacı ıcmeme taraftarıyım

canım bebek düşünmüyorsan doğum kontrol hapı veriyorlar
bebek düşünüyorsanda yumurtlamaya yardımcı ilaç veriyorlar bence hiç bekleme boşa zaman kaybı doktorua git muayne etsib zaten sana sorar bebek düşünüyormusun diye

s.a kızlar... gecen ay 41. gunde ılk defa boyle gecikmeli bir adet gördmüştüm. ama bu ayda normalde gordugum adet gunumu gectim. şimdi 32.günümdeyim. galba bu ayda 40'ı geçtikten sonra olcm. ama bir şey sormak istiyorum benım şimdi yumurtlama gnumde degısmıs mı oluyor acaba yanı 40 gunluk bır adet döngüsünde 20. gunmu oluyor yumurtlama gunum

canım ben senin bu dediğini yaşamıştım.adetlerim 41-45 gün arası oldu 2 ay üst üste.doktora gittim ve rahimağzında yara çıktı.doktora bir görün derim.yumurtlama gününe gelince de adet siklusun kaç gün ise 14 gün öncesi yumurtlama günün yani 41 günde bir adet oluyosan
41-14=27 bu da şu demek oadetin 1.gününden başlayarak sayınca 27.gün senin yumurtlama günün.sen her ihtimale karşı 2-3 gün öncesi eczaneden alabileceğin ovulasyon kiti ile takip et bence.

canım ben senin bu dediğini yaşamıştım.adetlerim 41-45 gün arası oldu 2 ay üst üste.doktora gittim ve rahimağzında yara çıktı.doktora bir görün derim.yumurtlama gününe gelince de adet siklusun kaç gün ise 14 gün öncesi yumurtlama günün yani 41 günde bir adet oluyosan
41-14=27 bu da şu demek oadetin 1.gününden başlayarak sayınca 27.gün senin yumurtlama günün.sen her ihtimale karşı 2-3 gün öncesi eczaneden alabileceğin ovulasyon kiti ile takip et bence.
Cnım sana nasl br tedavi uygulandı?

41 den 14ü çıkar kalan sonuç senin yumurtlama günün çünkü 14 günlük döngü her kadında sabittir.
ancak 35 günden yukarısı düzenli adet değildir.
doktor genelde doğum kontrol hapı vererek düzenler bu durumu.

41 den 14ü çıkar kalan sonuç senin yumurtlama günün çünkü 14 günlük döngü her kadında sabittir.
ancak 35 günden yukarısı düzenli adet değildir.
doktor genelde doğum kontrol hapı vererek düzenler bu durumu.
tesekkr edrm cnım. Ortada garıp br drm wr ozaman. Şmcik ben 2.dfa boyle gec adet grme yasyrm. Yanı daha yasamadm ama :) hamle dglsem yaşycm. Bende gcn ay ılq dfa 41.gnde adt grmştm smdı bu ayda oyleyse, ben ovulasyon tar. Onckı adt dnemıme gre hsaplamstm. Yani bu ay ymrtlma gnunde krnmasz ılskı yasadm bılmeden. We 38.gunum. Hc br blrtm yok uykudan bska 4lere kadar uyuyrm haytmda ılq dfa hr gun. Ama hwa dgşklğde olblr blmyrm. Bu aksamda kahwerengı akntı gldı. Daha bse yk. Test yptm negatf olsaydı çkardı dmı? Pazartsı saglık ocgna gtcem olmazsam adet. Kan tah. Içın. Bse çkmazsa dktra grncm dmk br sorn wr:(((

cnm bende 2.bebek için korunmayı bıraktım 32.gunluk periyod 43 e kadar cıktı tamamen stres içerikli bişi adet duzenleyip yumurta kalitesini arttırmak için çörekotu bak tarcın kuru yaptım o ayd hamile kaldım canım eger gec adet oluyosan gec yumurtluyosun demek adet olduğun gunde 14 cıkarıyosun 40.gun adet olduysan 26.gun yumurtladın dmek

cnm bende 2.bebek için korunmayı bıraktım 32.gunluk periyod 43 e kadar cıktı tamamen stres içerikli bişi adet duzenleyip yumurta kalitesini arttırmak için çörekotu bak tarcın kuru yaptım o ayd hamile kaldım canım eger gec adet oluyosan gec yumurtluyosun demek adet olduğun gunde 14 cıkarıyosun 40.gun adet olduysan 26.gun yumurtladın dmek

canım bılmıyorum.. bızım planlı bır gebelık dusuncemız yoktu. ben ovulasyon tar. onckı adet donemıme gore hesaplamıstım. ama oyle olmuyormus. sımdı gebe kalma ıhtımalım var gecen ay ıhtımal vermıyordum ılk defa adtm gecıkmıstı. ama hasta oldum. sımdı ıhtımal verıyorum. kahve rengı bır akıntı geldı. aksam. dahada gelmedi. 38.gunum. teset yaptım sabah negatıf gercı bırıncı cızgıde belırgın cıkmadı tam.

sen testi 2 gün araya tekrarla yada kan testi yaptır zaten negatifi görünce vucut otomatik adet oluyor:)
ama eğer gebelik yoksa ya mevsimsel gecikiyorsun ya bebek stresinden yada hormonal bi sorundan.

Kürtaj sonrası 37-47-32 gün şeklinde.bu ay da 45 i bulacak gibi gözüküyor.24.gün hala yumurtlamadım çünkü.

Back