Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet 2 gün geçerse,gebelik testide negatifse,bide kahve rengi damla gelirseeee????
teşekkürler canım ..yaa 1 kere idrarla yaptım çıkmadı ,şimdide korkuyorum tekrar yapmaya ,( hamileysem çok güzel bi haber olur ama ya değilsemde ,genede adet olmuyosam ..ençok ondan korkuyorum kan testini yapmadım ama yarın bidaha idrtar tahlili yapcam ,belki ozaman belli olurdagerek kalmazz...
geçen ay benimde öyle oldu canım ......3 gün geçti adetim sonra 2 gün kahve lekelenmem oldu sadece hiç kırmızı kan olmadı sadece kahve ve bitti .......1 hafta sonra test yaptım negatif çıktı birdahada yapmadım..bugün yarın adet olmam gerek bakalım hiç adet belirtimde yok ama hayırlısı bekliyorum bebek varsa süpriz olucak valla şok geçiricem olursada başımın üstünde yeri var tabi...bebek istiyosan inşallah hamilesindir haberlerini bekliyorum ....
idrar testine güvenme derim ben genelde adeti 10 gün gecince doğruyu gösteriyor... bazen olur adet kanamasından önce çok acele etme derim ben bende genelde yaşarım onu.. 5-6 günü gecsin gelmezse hala kanaman kanda gebelik testi yaptır derim...
idrar testine güvenme derim ben genelde adeti 10 gün gecince doğruyu gösteriyor... bazen olur adet kanamasından önce çok acele etme derim ben bende genelde yaşarım onu.. 5-6 günü gecsin gelmezse hala kanaman kanda gebelik testi yaptır derim...
neden kanda baktırmıyosun tam anlarsın zaten ulturasondada bazen gözükmüyor.. küçük olursa ama kan tam cevap veriyor ben 2 biyokimyasal gebeliğimdede adet günümde yaptırmıştım hemen çıkmıştıı