• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet 2 gün geçerse,gebelik testide negatifse,bide kahve rengi damla gelirseeee????

sansee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
1.992
0
116
İstanbul
bu nedemek oluyo arkadaşlar anlam veremedim ,üstelik devamıda gelmedi ,sabah 1 damla kahve rengi akıntı???

kanda gebelik testi yaptır anlaşılır hamile olup olmadığın eczaneden alınan testler iki günde doğru sonuç vermez

kanda gebelik testi yaptır anlaşılır hamile olup olmadığın eczaneden alınan testler iki günde doğru sonuç vermez

teşekkürler canım ..yaa 1 kere idrarla yaptım çıkmadı ,şimdide korkuyorum tekrar yapmaya ,:(( hamileysem çok güzel bi haber olur ama ya değilsemde ,genede adet olmuyosam ..ençok ondan korkuyorum:( kan testini yapmadım ama yarın bidaha idrtar tahlili yapcam ,belki ozaman belli olurdagerek kalmazz...

Son düzenleme:
bence o zman bı kac gun daha bekle ..sonra gene test yap..ıhsalhhh bebıs haberı verırıısn bıze

geçen ay benimde öyle oldu canım ......3 gün geçti adetim sonra 2 gün kahve lekelenmem oldu sadece hiç kırmızı kan olmadı sadece kahve ve bitti .......1 hafta sonra test yaptım negatif çıktı birdahada yapmadım..bugün yarın adet olmam gerek bakalım hiç adet belirtimde yok ama hayırlısı bekliyorum bebek varsa süpriz olucak valla şok geçiricem olursada başımın üstünde yeri var tabi...bebek istiyosan inşallah hamilesindir haberlerini bekliyorum ....

idrar testine güvenme derim ben genelde adeti 10 gün gecince doğruyu gösteriyor... bazen olur adet kanamasından önce çok acele etme derim ben bende genelde yaşarım onu.. 5-6 günü gecsin gelmezse hala kanaman kanda gebelik testi yaptır derim...

idrar testine güvenme derim ben genelde adeti 10 gün gecince doğruyu gösteriyor... bazen olur adet kanamasından önce çok acele etme derim ben bende genelde yaşarım onu.. 5-6 günü gecsin gelmezse hala kanaman kanda gebelik testi yaptır derim...

yarın sabah 2. testimi yapcam zaten i,gene negatif çıkarsa doktora gitcem ,eğer hamile değilsem bunun sebebini bulsun ,bu sorunu çözsüm ozaman dimii...ilk testim yanlıştır dimi kızlar yaaaa..işşallah yarın hayırlısıyla bebiş görünürrr::zemuszemus

neden kanda baktırmıyosun tam anlarsın zaten ulturasondada bazen gözükmüyor.. küçük olursa ama kan tam cevap veriyor ben 2 biyokimyasal gebeliğimdede adet günümde yaptırmıştım hemen çıkmıştıı

Back