- 6 Aralık 2021
- 369
- 53
- 48
- 43
- Konu Sahibi Okyanus73168685
Kızlar Adet 13. 14. Günü yumurtalıkta iğne batmasi gibi dakikada bir oluyor mu sizede lütfen yardım baya acı veriyor bekarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama dönemin olabilir. O nedenle ağrıyordur.Kızlar Adet 13. 14. Günü yumurtalıkta iğne batmasi gibi dakikada bir oluyor mu sizede lütfen yardım baya acı veriyor bekarım
Ama böyle dakikada bir iğne batması gibi öyle mi oluyor acaba baya acılıYumurtlama dönemin olabilir. O nedenle ağrıyordur.
Ağrıdan ziyade gün boyudur mesanenin üstü sağ tarafa doğru acılı dakika da bir batma burkulma gibi tuhaf hareketle bile oluyor saatlerdir kipidirdamasan duruyorumYumurtlama dönemin bazen agrili olabilir akintin olabilir ufak kan gelebilir
Çok teşekkür ediyorumBazen yumurtlama gunlerinde boyle oluyodu bana. Yada idrar yollari enfeksiyonunuz vardir oda batma aci hissi yapar
İdrar yolu enfeksiyonunda da olabilir ama onda bir de idrarda yanma, idrardan kan gelmesi gibi durumlarda oluyor.Çok teşekkür ediyorum
Yok idrar yollarında enfeksiyon yok ona eminimİdrar yolu enfeksiyonunda da olabilir ama onda bir de idrarda yanma, idrardan kan gelmesi gibi durumlarda oluyor.
O zaman yumurtalığın ağrıyordur. Belki kist falan oluşmuştur. Bunu da kadın doğum uzmanına muayene olarak anlayabilirsin ancakYok idrar yollarında enfeksiyon yok ona eminim
Kistlerim bir oluyor bir yok oluyor en az Ayda bir kere Kadın doğumdayım zaten acillik oluyorum geçici bir gözlem altına alıyorlar polikliniklere de çok gittim Özele de gittim kistler bir var oluyor bir yok oluyor ağrının yerini de soruyorum diyorum ki yumurtalık ağrısı buraya vurur mu Tam net bir şey de söylemiyorlar muallakta bırakıyorlar eski Doktorlar yok ki hep geçiştirmeO zaman yumurtalığın ağrıyordur. Belki kist falan oluşmuştur. Bunu da kadın doğum uzmanına muayene olarak anlayabilirsin ancak
Doğru Doktoru bulmak çok önemli. Bence doğum kontrol hapı kullanmanız gerekiyor. Ağrılarınızı da önlemiş olur böylece. Polikistik över mı var acaba sende? Dr hiçbiriyle demiyor mu?Kistlerim bir oluyor bir yok oluyor en az Ayda bir kere Kadın doğumdayım zaten acillik oluyorum geçici bir gözlem altına alıyorlar polikliniklere de çok gittim Özele de gittim kistler bir var oluyor bir yok oluyor ağrının yerini de soruyorum diyorum ki yumurtalık ağrısı buraya vurur mu Tam net bir şey de söylemiyorlar muallakta bırakıyorlar eski Doktorlar yok ki hep geçiştirme
Ben 41 yaşındayım o ilaçlar bana çok ağır geliyor o yüzden tekrar veremiyorlar maalesefDoğru Doktoru bulmak çok önemli. Bence doğum kontrol hapı kullanmanız gerekiyor. Ağrılarınızı da önlemiş olur böylece. Polikistik över mı var acaba sende? Dr hiçbiriyle demiyor mu?
Anlıyorum. İnşallah en kısa sürede şifa bulursunuzBen 41 yaşındayım o ilaçlar bana çok ağır geliyor o yüzden tekrar veremiyorlar maalesef
mAnlıyorum. İnşallah en kısa sürede şifa bulursunuz