• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet 10 gün geçti

mlk658

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2025
7
1
1
33
Hanımlar merhaba kaç gündür kayıt yapmadan buralarda dolaşıyorum adetim 10 gün geçti dün idrar testi yaptım negatif çıktı hala olmadım geçen ay içinde enfeksiyondan dolayı fitil ve krem kullandım ondan olmuş olabilir mi eşim korunuyor bu arada kılıfla yani 6 senedir böyle korunuyoruz kızımda ve oğlumda 5. Günde çıkmıştı idrar testinde çok korkuyorum acaba hamilemiyim yoksa diye

Hanımlar merhaba kaç gündür kayıt yapmadan buralarda dolaşıyorum adetim 10 gün geçti dün idrar testi yaptım negatif çıktı hala olmadım geçen ay içinde enfeksiyondan dolayı fitil ve krem kullandım ondan olmuş olabilir mi eşim korunuyor bu arada kılıfla yani 6 senedir böyle korunuyoruz kızımda ve oğlumda 5. Günde çıkmıştı idrar testinde çok korkuyorum acaba hamilemiyim yoksa diye
bu ay baya herkesin gecikmesi var sizinle beraber kaçıncı böyle yazan var kandan baktırın içiniz rahat olsun en azından gecikmeye herşey sebeb olabiliyor maalesef

Evet biraz daha bekleyeyim dedim kan için yarın giderim kan vermeye

Back
X