Doğuma Hazırlık Aden mi Almila mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Aden mi Almila mı?

• Aden

• Almila

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

uykal

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
564
528
133
Bir kızım olacak hangisi daha güzel sizce Aden mi Almila mı?

Anlamlarini da yazsaydiniz keske isim anlami karaktere de yansir derler

Aden ismine cennet bahçesi diyorlar ama asli adn oyuzden körfez ismi olarak diyebiliriz.Almila ise kırmızı elma demek.Türkçe kökenli.Anlamlarına takılmaktan yoruldum.O yüzden kulağa hoş gelen isim arıyorum artık anlamı çok kötü olmadıkça☺

Yorulmamalisiniz zor bi durum ben de cok zorlanmistim secerken baskasi olunca kolay geliyo kendiniz soz konusu olunc dusun dusun bitmiyo aden daha mantikli bence anlam itibariyle

Yorulmamalisiniz zor bi durum ben de cok zorlanmistim secerken baskasi olunca kolay geliyo kendiniz soz konusu olunc dusun dusun bitmiyo aden daha mantikli bence anlam itibariyle
Ama aslında anlamı yok adn diye düşünürsen aden körfezi var bilinen körfez adı yani bakalım ilk kizimda da zor karar vermiştim teşekkürler

Ilk kizinizin ismi ne belki biz baska isimler onerebiliriz ;)

Aden güzel geliyor kulağa, sanki türk değil de yabancı ismi gibi. zaten yabancılarda da var, belkide ondan.
almila'DA KÖTÜ DEĞİL hangisini beğeniyorsanız onu koyun

Çok alakasız uyumlu olmasına gerek yok teşekkkür ederim ama onerecegin isimler varsa söyleyebilirsin sağol
Elif
Masal
Hira
Hüma
Kendi kizimin adi Elif Masal :KK200:
Allah saglikla kucagina almak nasip etsin hayirli evlat olsun insallah

Back
X