Adele

Kıvırcık

adele-new-curly-hair-concert-after-party-london-1__oPt.jpg

Eski hallerine kıyasla, şimdi bambaşka bir kadın olmuş gibi - 2007

adele-brit-awards-2007.jpg

adele01_gl_6jun11_PA.jpg

Son düzenleme:
Soul muzıgının can damarı...Ben bu kadına aşığım. Sahnede orasını burasını kıvırtmadan acmadan prım yapabılecek tek kadın.Kıloyu bır buna bırde hılary duffa yakıstırıyorum.O sesı yokmu sıkıntılı bunalımlı anlarımda alıp goturuyor hıcbır derdım kalmıyor.Someone lıke you favorımdır.Zencı gırtlagının bır ıngılız bedenınde vucut bulmus halı.

Bu kadarda şahanedir.

$23089710150235493252463.jpg

Son düzenleme:
24 yaşında olduğunu okuyunca çok şaşırdım. En az 35 -40 gibi...

Şarkıları ise bana göre "eh işte..." Bi 10-20 yıl sonrada dinleyeceğim isimlerden değil...

Son düzenleme:
kilosuna rağmen yüzü çok güzel bence ama kilosundan dolayı rahat bi 40 yaşında gösteriyor.saçlarını sarı yaptığından beri daha çok beğeniyorum.onun yerinde olsam zayıflamaya bakardım o yaşta o kilo vücuduna yazık

Soul muzıgının can damarı...Ben bu kadına aşığım. Sahnede orasını burasını kıvırtmadan acmadan prım yapabılecek tek kadın.Kıloyu bır buna bırde hılary duffa yakıstırıyorum.O sesı yokmu sıkıntılı bunalımlı anlarımda alıp goturuyor hıcbır derdım kalmıyor.Someone lıke you favorımdır.Zencı gırtlagının bır ıngılız bedenınde vucut bulmus halı.

Bu kadarda şahanedir.

Eki Görüntüle 615159

Katılıyorum, inanımaz güzel yüzü, mavi elmas gibi gözleri var..

Bir albümde her şarkı çok güzel olmamalı bu kadar ama güzel işte, az bilinen şarkılarından ONE AND ONLY'E hastayım.

Bir de canlı, çıplak sesine. Asil İngiliz duruşuna..

[video=youtube;H_56_TlFDVM]http://www.youtube.com/watch?v=H_56_TlFDVM[/video]

beyaz ten-balık et ve kızıl saç üçlemesine bayılırım.
ama adele biraz balık et kıvamından çıktı,kilo kontrolü yapması lazım,
ayrıca saçını sarı yaptıya,bide hamile...yazık oldu güzelim kıza :5:

hiçbir hali güzel değil.

zayıflasa da güzel olacağını düşünmüyorum.özellikle elleri çok kötü görünüyor.

yüzünü de hiç beğenmiyorum

Ünlü olmak fedakarlık gerektiriyor. Ünlü isimler için zayıflamak o kadarda zor değil. Allah'tan sesi kusursuz. Bizim ülkemizde olsa sırf sesi güzel diye bu kadar sevilen bir isim olamazdı. bkz: Işın Karaca örneği.

Son düzenleme:
Back