Adele

secret-love

Heartless
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
1.467
2
116
İstanbul
Adele

adkinsDM2401_468x434.jpg

İngiliz soul/jazz sanatçısı Adele Laurie Blue Adkins, 1988’de Londra’da dünyaya geldi. Küçük yaşta Etta James ve Ella Fitzgerald’ın müzikleriyle tanışan müzisyen; mezunlar listesinde Amy Winehouse, Katie Melua, Leona Lewis ve Kate Nash gibi ünlülerin de bulunduğu ünlü sanat okulu BRIT School’u bitirdi. Okulu bitirdikten sonra internet ortamından 2 şarkıyı dinleyenlerin beğenisine sundu ve ardından İngiltere’de küçük klüplerde sahne almaya başladı. Birlikte küçük çaplı turnelere çıktığı isimler arasında Jamie T, Raul Midon, Devendra Banhart, Amos Lee ve Keren Ann de bulunuyordu.
Sanatçının ilk kaydı “Hometown Glory”, 22 Ekim 2007’de yayımlandı. 2004’te açtığı Myspace sayfası sayesinde zaten belli bir hayran kitlesi edinmiş ve plak şirketlerinin ilgisini çekmişti. XL Recordings’in teklifini kabul eden Adele, ilk albümü “19”i piyasaya sürdüğünde böylesine büyük bir ilgiyle karşılaşacağını tahmin ediyor muydu bilinmez; fakat daha albümü çıkmadan Brit Awards Töreni’nde ödül almasının Adele’in kendisinin bile beklemediği kadar büyük bir başarı olduğu kesin.
“Yeni Amy Winehouse” olarak nitelendirilen Adele, albümünün çıkışından sonraki ilk single’ı “Chasing Pavements” parçasına seçti. Ardından gelen “Cold Shoulder”, ilk olarak 8 Şubat 2008’de “Friday Night with Jools Holland” programında dinleyicilere sunuldu ve Mart ayının sonlarına doğru müzik marketlerin raflarındaki yerini aldı

Ben büyük bir Adele hayranıyım. Sesine bitiyorum. Özellikle Rolling in the Deep, Someone Like You, Set Fire to the Rain şarkılarını çok seviyorum. Eminim vardır aranızda Adele hayranları :1::1::1:

Son düzenleme:
İşte Adele'in bana göre en güzel şarkısı :16::16::16:

[video=youtube;rYEDA3JcQqw]http://www.youtube.com/watch?v=rYEDA3JcQqw&ob=av3e[/video]

Son düzenleme:
someone like you en ünlü şarkısı sanırım.

[video=youtube;hLQl3WQQoQ0]http://www.youtube.com/watch?v=hLQl3WQQoQ0&ob=av2e[/video]

Şarkıları güzel de 1988 doğumlu ,ama annemmiş gibi duruyor.

Son düzenleme:
ilk etapta direk bakınca türklere çok benziyor hani yüz hattı saçı itibariyle ama bazı yerlerde çok tatlı çıkmış bazı yerlerde hiç güsel değil yani bana göre idare eder bu hatun:21:

çok büyük görünüyo kilodanmıdır makjaydanmıdır valla anlamadım....
beğendim diyemem

Ben Adele'nin makyajının hayranıyım. Bence ona çok yakışıyor. Kilo ile de zarif olunabileceğinin kanıtı bu kadın. :16:

ben de çok severim adele'i

chasing pavements,
don't you remember,
tired,
best for last,
he won't go,
someone like you,
one and only,
rolling in the deep,
rumour has it,
turning table

en sevdiğim şarkıları.
kendisi de çok ho, güzel ama birazcık yaşından fazla gösteriyor.

sesi çok güzel..

Nine diyorum ben buna.
Babaanne kıyafetleri giyip duruyor bu gencecik yaşında.
Hele ki o saç modelleri yok mu .... Yaşlı kadın görüntüsünde bir tip işte.
Sesi ayrı tabi. Ama kendisinden hiç hoşlanmıyorum. :D

Bayılıyorum bu kadının asaletine sesine profesyonelliğine.
İyi ki varsın ADELE :)

Back