- 27 Kasım 2023
- 7
- 1
- 1
- 24
- Konu Sahibi mkocbay2558
-
Az ve cok hafif ise yerleşme olabilir.öncelikle merhaba bende buranın sıkı takipçiyim ve bugun artık bende üye oldum aradığım sorunun cevabını bulamadıgım için sormak istedim adetim 4 gün gecikti kan ve idrarda negatif çıktı sonrasında 2 gün az az kanamam oldu ve ufak parçalar geldi bugunde Kesildi tamamen derken kahverengi lekeler gelmeye başladı ve arada sancılar giriyor karnımın alt kısmına mide yanması ve agrısı yaşıyorum üstüne görmüş olabilir miyim yerleşme olabilir mi gebelik istiyorum var mı yaşayan daha önce cevaplarınızı bekliyorum? :)
Az ve hafif şekilde ve bu sabah saydamsı karışık geldi acık kırmızı bilemiyorumAz ve cok hafif ise yerleşme olabilir.
Bidaha test yap istersen normalde kanda çıkması gerekir canımAz ve hafif şekilde ve bu sabah saydamsı karışık geldi acık kırmızı bilemiyorum
Geç döllenme olma ihtimali var mı acaba ümitlenmek de istemiyorumBidaha test yap istersen normalde kanda çıkması gerekir canım
Olabilir tabi ki. Sıkma canını Rabbım hiç beklemediğin anda nasip edecektir.Geç döllenme olma ihtimali var mı acaba ümitlenmek de istemiyorum
Sağol canım teşekkür ederim inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinOlabilir tabi ki. Sıkma canını Rabbım hiç beklemediğin anda nasip edecektir.
Amiiinn inşaAllah ❣Sağol canım teşekkür ederim inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Merhaba sonuç çıktı mi hamile misiniz? Benimde adetim gecikti 3 gün kan testi yaptım negatif kan testi sonrası kahverengi akıntı geldi peçeteye ve hafif kramplar var uzanınca sıkıntı yok ama ayaktayken daha çok hissediyorum krampları sık idrara çıkıyorum 10 gün bekleyip tekrar test yaptırıcam ama merak işte hamile miyim diyor insanöncelikle merhaba bende buranın sıkı takipçiyim ve bugun artık bende üye oldum aradığım sorunun cevabını bulamadıgım için sormak istedim adetim 4 gün gecikti kan ve idrarda negatif çıktı sonrasında 2 gün az az kanamam oldu ve ufak parçalar geldi bugunde Kesildi tamamen derken kahverengi lekeler gelmeye başladı ve arada sancılar giriyor karnımın alt kısmına mide yanması ve agrısı yaşıyorum üstüne görmüş olabilir miyim yerleşme olabilir mi gebelik istiyorum var mı yaşayan daha önce cevaplarınızı bekliyorum? :)
Merhaba malesef negatif umarım siz hamilesinizdirMerhaba sonuç çıktı mi hamile misiniz? Benimde adetim gecikti 3 gün kan testi yaptım negatif kan testi sonrası kahverengi akıntı geldi peçeteye ve hafif kramplar var uzanınca sıkıntı yok ama ayaktayken daha çok hissediyorum krampları sık idrara çıkıyorum 10 gün bekleyip tekrar test yaptırıcam ama merak işte hamile miyim diyor insan
Merhaba malesef negatif umarım siz hamilesinizdir
Allah razı olsun çok teşekkür ederim ben 1 senedir evliyim daha 8 aydır istiyoruz bir sonuç alamadık henüz doktorada gitmedik sadece adet düzensiz oldugu için ben gittim bir kere alttan baktılar yumurtalıkllar rahim iyi oldugunu soylediler bakalım doktora gitmeyi düşünüyorum inşallah iyi bir doktora denk gelirimüzüldüm ne kadar süredir hamile olmak istiyorsunuz yanlış anlamayın ben evliliğimi 5. Yılında ilk çocuğuma çatlatma ignesiyle hamile kalmıştım polikistik över sendromu var Dı. İğnesiz de hamile kaliniyor ama milyonda 1 gibi birşey oluyor tutması. Eğer uzun zamandır deniyorsaniz mutlaka doktora danışın doktor seçimini de öneririm ilk doktorum tüp bebek diyip başından salmisti ikinci doktorum iğne yöntemini yaptı sayesinde bir kızım var. Sizi tanımıyorum ama sizin için dua edicem umarım sizde güzel haberler alırsınız.
İnşallahAllah razı olsun çok teşekkür ederim ben 1 senedir evliyim daha 8 aydır istiyoruz bir sonuç alamadık henüz doktorada gitmedik sadece adet düzensiz oldugu için ben gittim bir kere alttan baktılar yumurtalıkllar rahim iyi oldugunu soylediler bakalım doktora gitmeyi düşünüyorum inşallah iyi bir doktora denk gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?