• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adedim 4 gün gecikti sonrasında kahverengi lekeler geldi hamile olabilir miyim ?

mkocbay2558

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2023
7
1
1
24
öncelikle merhaba bende buranın sıkı takipçiyim ve bugun artık bende üye oldum aradığım sorunun cevabını bulamadıgım için sormak istedim adetim 4 gün gecikti kan ve idrarda negatif çıktı sonrasında 2 gün az az kanamam oldu ve ufak parçalar geldi bugunde Kesildi tamamen derken kahverengi lekeler gelmeye başladı ve arada sancılar giriyor karnımın alt kısmına mide yanması ve agrısı yaşıyorum üstüne görmüş olabilir miyim yerleşme olabilir mi gebelik istiyorum var mı yaşayan daha önce cevaplarınızı bekliyorum? :)

öncelikle merhaba bende buranın sıkı takipçiyim ve bugun artık bende üye oldum aradığım sorunun cevabını bulamadıgım için sormak istedim adetim 4 gün gecikti kan ve idrarda negatif çıktı sonrasında 2 gün az az kanamam oldu ve ufak parçalar geldi bugunde Kesildi tamamen derken kahverengi lekeler gelmeye başladı ve arada sancılar giriyor karnımın alt kısmına mide yanması ve agrısı yaşıyorum üstüne görmüş olabilir miyim yerleşme olabilir mi gebelik istiyorum var mı yaşayan daha önce cevaplarınızı bekliyorum? :)
Az ve cok hafif ise yerleşme olabilir.

Merhaba sonuç çıktı mi hamile misiniz? Benimde adetim gecikti 3 gün kan testi yaptım negatif kan testi sonrası kahverengi akıntı geldi peçeteye ve hafif kramplar var uzanınca sıkıntı yok ama ayaktayken daha çok hissediyorum krampları sık idrara çıkıyorum 10 gün bekleyip tekrar test yaptırıcam ama merak işte hamile miyim diyor insan

Merhaba sonuç çıktı mi hamile misiniz? Benimde adetim gecikti 3 gün kan testi yaptım negatif kan testi sonrası kahverengi akıntı geldi peçeteye ve hafif kramplar var uzanınca sıkıntı yok ama ayaktayken daha çok hissediyorum krampları sık idrara çıkıyorum 10 gün bekleyip tekrar test yaptırıcam ama merak işte hamile miyim diyor insan
Merhaba malesef negatif umarım siz hamilesinizdir 🙏

Merhaba malesef negatif umarım siz hamilesinizdir 🙏
:( üzüldüm ne kadar süredir hamile olmak istiyorsunuz yanlış anlamayın ben evliliğimi 5. Yılında ilk çocuğuma çatlatma ignesiyle hamile kalmıştım polikistik över sendromu var Dı. İğnesiz de hamile kaliniyor ama milyonda 1 gibi birşey oluyor tutması. Eğer uzun zamandır deniyorsaniz mutlaka doktora danışın doktor seçimini de öneririm ilk doktorum tüp bebek diyip başından salmisti ikinci doktorum iğne yöntemini yaptı sayesinde bir kızım var. Sizi tanımıyorum ama sizin için dua edicem umarım sizde güzel haberler alırsınız.

:KK43: üzüldüm ne kadar süredir hamile olmak istiyorsunuz yanlış anlamayın ben evliliğimi 5. Yılında ilk çocuğuma çatlatma ignesiyle hamile kalmıştım polikistik över sendromu var Dı. İğnesiz de hamile kaliniyor ama milyonda 1 gibi birşey oluyor tutması. Eğer uzun zamandır deniyorsaniz mutlaka doktora danışın doktor seçimini de öneririm ilk doktorum tüp bebek diyip başından salmisti ikinci doktorum iğne yöntemini yaptı sayesinde bir kızım var. Sizi tanımıyorum ama sizin için dua edicem umarım sizde güzel haberler alırsınız.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim ben 1 senedir evliyim daha 8 aydır istiyoruz bir sonuç alamadık henüz doktorada gitmedik sadece adet düzensiz oldugu için ben gittim bir kere alttan baktılar yumurtalıkllar rahim iyi oldugunu soylediler bakalım doktora gitmeyi düşünüyorum inşallah iyi bir doktora denk gelirim

Allah razı olsun çok teşekkür ederim ben 1 senedir evliyim daha 8 aydır istiyoruz bir sonuç alamadık henüz doktorada gitmedik sadece adet düzensiz oldugu için ben gittim bir kere alttan baktılar yumurtalıkllar rahim iyi oldugunu soylediler bakalım doktora gitmeyi düşünüyorum inşallah iyi bir doktora denk gelirim
İnşallah 😊🙏 asla kötü bir şey düşünme stres yapma " iyi düşün iyi olsun".

Merhaba kızlar
Ben de tüp bebek tedavisi görüyordum transfer için beklerken adetim gecikti 10 gün oldu son 3 gündür test yapıyorum çizgi gittikçe belirginleşiyor dün kan testi yaptırdım hcg159 fakat kahverengi akıntım ve sağ kasığımda ara ara gelen bi ağrı var bilginiz var mı sizede oldu mu acaba ?

Back