- Konu Sahibi adayasemini
merhabalar pelincim.sana dediğim gibi canım doktordan doktora değişiyor işte. ben de üstüne basa basa balenli sütyen giyebilir miyim dedim?hatta bikini falan giyebilir miyim dedim.o da istediğini giy dedi hiçbir sıkıntı yok. yani öyle bişey ki. doktora yakın değilim toplam 3 saat sonra yanında olabiliyorum ama ne zaman istersem o zaman görüşebiliyorum. dün de ameliyattaydı çıkmasını bekledim kontrol değildi bişey değildi sadece kafama takılanı sordum o da cevapladı. dedim ona da benden günah gitti herşeyi giycem dedim. o da tamam dedi. zaten yarımın büyük çoğunluğu kapanmış çok çok az bi kabuğum kaldı o da düştü mü sana kıpkırmızı bi iz kalacak geriye tatlım. ayrıca ben herşeye alıştım ve kk nın deyimiyle cicişlerimin keyfini çıkarıyorum)))kal sağlıcakla canım.
tomb_raider arkadaşım özel msj atmışsın cevaplamak istedim ama malesef gelen kutun doluymuş gönderemiyorm bu sebeple silersen bi kaç tanesini cevaplarım sorularını))
tomb_raider arkadaşım özel msj atmışsın cevaplamak istedim ama malesef gelen kutun doluymuş gönderemiyorm bu sebeple silersen bi kaç tanesini cevaplarım sorularını))