• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adayasemini Meme Estetiği Ameliyatı

merhabalar pelincim.sana dediğim gibi canım doktordan doktora değişiyor işte. ben de üstüne basa basa balenli sütyen giyebilir miyim dedim?hatta bikini falan giyebilir miyim dedim.o da istediğini giy dedi hiçbir sıkıntı yok. yani öyle bişey ki. doktora yakın değilim toplam 3 saat sonra yanında olabiliyorum ama ne zaman istersem o zaman görüşebiliyorum. dün de ameliyattaydı çıkmasını bekledim kontrol değildi bişey değildi sadece kafama takılanı sordum o da cevapladı. dedim ona da benden günah gitti herşeyi giycem dedim. o da tamam dedi. zaten yarımın büyük çoğunluğu kapanmış çok çok az bi kabuğum kaldı o da düştü mü sana kıpkırmızı bi iz kalacak geriye tatlım. ayrıca ben herşeye alıştım ve kk nın deyimiyle cicişlerimin keyfini çıkarıyorum:-))))kal sağlıcakla canım.

tomb_raider arkadaşım özel msj atmışsın cevaplamak istedim ama malesef gelen kutun doluymuş gönderemiyorm bu sebeple silersen bi kaç tanesini cevaplarım sorularını:-)))

merhabalar pelincim.sana dediğim gibi canım doktordan doktora değişiyor işte. ben de üstüne basa basa balenli sütyen giyebilir miyim dedim?hatta bikini falan giyebilir miyim dedim.o da istediğini giy dedi hiçbir sıkıntı yok. yani öyle bişey ki. doktora yakın değilim toplam 3 saat sonra yanında olabiliyorum ama ne zaman istersem o zaman görüşebiliyorum. dün de ameliyattaydı çıkmasını bekledim kontrol değildi bişey değildi sadece kafama takılanı sordum o da cevapladı. dedim ona da benden günah gitti herşeyi giycem dedim. o da tamam dedi. zaten yarımın büyük çoğunluğu kapanmış çok çok az bi kabuğum kaldı o da düştü mü sana kıpkırmızı bi iz kalacak geriye tatlım. ayrıca ben herşeye alıştım ve kk nın deyimiyle cicişlerimin keyfini çıkarıyorum:-))))kal sağlıcakla canım.

tomb_raider arkadaşım özel msj atmışsın cevaplamak istedim ama malesef gelen kutun doluymuş gönderemiyorm bu sebeple silersen bi kaç tanesini cevaplarım sorularını:-)))

evet canım her dr farklı olsun idare edicez artık balenli sütyen yasak ama bikini giymeme izin var zaten ilk baştada 3 haftadan sonra denize girebilirsin demişti benim kabuklar düştü canım sadece iz var şu anda bundan sonra küçüklüğünü kafalara takmadan keyfini cıkaralım benim büyüklük konusu birine daha büyük takıldığı için o diğerine göre daha sert o yüzden sana öyle geliyor dedi daha sonra ikiside aynı olacak dedi canım bende bıraktım artık takmayı hemşire falanda sana öyle geliyor sen söylemesem ben farklı takıldığı unutmuştum hiç fark yok sen bildiğin için sana öyle geliyor diyor hadi hayırlısı canım görüşürüz by by

eee şimdi bizim zamanımız o zaman yazın sonlarına da olsa yetiştik keyfimize bakalım:-)))))))

tatlım benim yaz daha yeni başladı...bu yıl ağustos eylül ekim ayları mevsim normallerinin çok üstünde sıcak olacakmış!!!ne yapmak lazım cicişlere renk renk bikiniler almak lazımmm koşş koooşş kooşş!!!:9::10:

Hadi bakalım kızlar geçmiş olsun :nazar::nazar::nazar::nazar:darısı benim başıma salı günü 2. ayımı doldurucam kabuklar duruyor sinir geldi zaten denize falan giremiyorum korkudan yaa.Sol gögsümde kabuğun bir kısmı kalkmış takılınca acıtıyor sağdakiler aynen duruyor geçek ama nasıl ne zaman bilmiyorum..Bodrumun sıcağında terliyorsun ister istemez sanırım vücut nemlenince iyileşme sürecide uzuyor..en iyisi daha serin havalarda olmak ameliyatı yaranın kuruyup iyileşmesi bakımından.Hepinize keyifli yazlar sağlıkla kalınnn

dorhacım nerelerdesin valla özlettin kendini canım yaa. olmuyo böyle bak kaç gündür yoktun buralarda tatilde miydin canım?valla tatlım ben pek dışarı çıkmadım bu aralar hep evdeydim ince bodyimle:-)) inşallah haftaya pazar kısmetse denize gitmeyi planlıyorum bakalım artık şekerim. kadına iki kez sordum girebilir mydim diye hatta bu hafta sırf yaramı göstermek için ve istediğim sütyeni giyebilir miyim demek için hususi yanına kadar gittim. o da hiçbir sıkıntı yok istediğini yap dedi ben de dedim Benden günah gitti canım. geçmiş olsun tatlım en kısa sürede iyileşirsin canım inşallah.

Hadi bakalım kızlar geçmiş olsun :nazar::nazar::nazar::nazar:darısı benim başıma salı günü 2. ayımı doldurucam kabuklar duruyor sinir geldi zaten denize falan giremiyorum korkudan yaa.Sol gögsümde kabuğun bir kısmı kalkmış takılınca acıtıyor sağdakiler aynen duruyor geçek ama nasıl ne zaman bilmiyorum..Bodrumun sıcağında terliyorsun ister istemez sanırım vücut nemlenince iyileşme sürecide uzuyor..en iyisi daha serin havalarda olmak ameliyatı yaranın kuruyup iyileşmesi bakımından.Hepinize keyifli yazlar sağlıkla kalınnn

slm dorhacımm öncelikle geçmiş olsunn..vee :nazar: boncuğumuzu takalım:)..yazdıklaırını okudum da ameliyattan ne kadar süre sonra denıze girebiliyoruz bilgin var mı..yakın bisüre sonra bbende ameliyat olacağımm bi aksilik çıkmazsaa ve merak ediyorumm ne zamnn denize girebilirim..

Son düzenleme:
slm dorhacımm öncelikle geçmiş olsunn..vee :nazar: boncuğumuzu takalım:)..yazdıklaırını okudum da ameliyattan ne kadar süre sonra denıze girebiliyoruz bilgin var mı..yakın bisüre sonra bbende ameliyat olacağımm bi aksilik çıkmazsaa ve merak ediyorumm ne zamnn denize girebilirim..

merhaba papatya teşekkür ederim..benim 3. hafta kontrolümden sonra doktorum denize girebilirsin fakat öğlen sıcağından uzak durun demişti. fakat sonrasında yaşadığım problemden dolayı giremedim bir süre şimdi sorun yok giriyorum rahat rahat 2,5 ay oldu zaten.umarım bir aksilik çıkmaz ve sende ameliyatını en kısa zamanda olursun yada olmuşsundur şimdiden geçmiş olsun görüşmek üzere:80:

dorhacım nerelerdesin valla özlettin kendini canım yaa. olmuyo böyle bak kaç gündür yoktun buralarda tatilde miydin canım?valla tatlım ben pek dışarı çıkmadım bu aralar hep evdeydim ince bodyimle:-)) inşallah haftaya pazar kısmetse denize gitmeyi planlıyorum bakalım artık şekerim. kadına iki kez sordum girebilir mydim diye hatta bu hafta sırf yaramı göstermek için ve istediğim sütyeni giyebilir miyim demek için hususi yanına kadar gittim. o da hiçbir sıkıntı yok istediğini yap dedi ben de dedim Benden günah gitti canım. geçmiş olsun tatlım en kısa sürede iyileşirsin canım inşallah.

adayasemini nasılsın canım ben eskisi kadar sık giremiyorum ist. döndüm günlerim yoğun geçiyor.Çoluk çocuk,ev,deniz derken kendimi yatakta buluyorum umarım herşey yolundadır iyisindir görüşürüz canım :54:

arkadaşlar pazartesi ameliyat oldum.dün taburcu oldum ve ancak şimdi yazabiliyorum.benim sürecim baya zor bi süreç:-(

canım geçmiş olsun,hayırlı olsun ayrıca :) şu an nasılsın nasıl gidiyor ameliyat sonrası acaba hangi doktora ameliyat oldun hangi marka yöntem fiyat yazarsan çok memnun olurum,bende araştırıyorum ve arkadaş olarak eklermisin resimlerin varsa bende bakarım teşekkürler :)

herkese merhabalar uzunca bi aradan sonra yine buradayım:-)))) öncelikle dorhacım merak edip de sorduğun için çok teşekkürler tatlım herşey çok yolunda kendimi gayet iyi hissediyorum sanki slikon yokmuş gibiyim.kelebek kiss çim benim yazdıklarımı okursan hem ameliyat sürecimi hem de diğer ayrıntıları öğrenmiş olursun.

çok geçmiş olsun canım.ameliyat öncesi kaç bedendiniz şimdi kaç beden oldunuz.bilgilenmek için soruyorum resimleri varmı paylaşırmısınız.

adayasemini tüm mesajlarını okudum kilon ve boyun hemen hemen benim gibiymiş ben şuan 158 boyunda 53 kiloyum. 75b destekli sütyen takıyorum ama içi dolmuyo hiç yokk :) protezler ameliyat fiyatını arttırıyomu düşürüyormu ben meme altından olmak istiyorum kendin dokunduğunda silikonun olduğunu hissediyormusun yoksa aa ben ameliyat olmustum diye düsündüğünde mi aklına geliyor :D

Back