• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adayasemini Meme Estetiği Ameliyatı

geçmiş olsun yasemin zoru atlattın :71:
inan benimde senin gibi zordu ameliyat sonrası ki benim ağrı eşiğim çok yüksektir
merak etme bir hafta sonra yavaş yavaş anlıcaksın kendin için ne kadar güzel birşey yaptığını
şöyle düşün isteyipte yaptıramayan okadar çok bayan varki sen şanslı kısımdasın biraz sabır cnm :70:

Gecmis olsun canim,gule gule kullan cicisleri...biraz ameliyatin hakkinda bizi bilhilendirimisin..nerde oldun?kac cc takildi?dr.kimdi?

arkadaşlar herkse yazdıklarınız için çok teşşekkür ederim.malesef kızlar benimki baya zorlu bi süreç. çok ağrılı. hala drenler var ve onlar benim canımı çok acıtıyor.boğaziçi tıp merkezi tuğba hanıma ameliyat oldum. ameliyatım bi saat sürmüş on dkda ayılmışım ilk gün pek bişey anlamadım.acısı şimdi çıkıyo. 255 cc taktım dedi kaça tekabül eder bilmiyorum. yarın hastaneye gideceğim drenlerimi çıkarttıracağım. daha başka sorularınız olıursa mutlaka cevaplarım.

cok geçmiş olsun canım agrısız ameliyat olmaz sanırım. sağlıklı bir şekilde cıkmışsın bundan sonraki zaman içinde daha az agrıların olur ilk zamanları sıkıntılıdır tabi tekrar cok cok geçmiş olsun

arkadşlar çok teşkkürler yorumlarınız için.ama gerçekten benden daha ağrılı bi süreç geçiren var mı?bazen işkence halini alıyor ağrılar.drenlerden kaynaklanıyor sanırım.tek başıma hareket edemiyorum. merak ediorum ameliyattan kaç gün sonra kendi işşinizi kendiniz görebiliyosunuz?ne zaman banyo yapabiliyosunuz?ne zaman kollarınızı kaldırabiliyorsunuz?bütün bunları çok merak ediyorum. bi an önce iyilleşmek istiyorum

arkadşlar çok teşkkürler yorumlarınız için.ama gerçekten benden daha ağrılı bi süreç geçiren var mı?bazen işkence halini alıyor ağrılar.drenlerden kaynaklanıyor sanırım.tek başıma hareket edemiyorum. merak ediorum ameliyattan kaç gün sonra kendi işşinizi kendiniz görebiliyosunuz?ne zaman banyo yapabiliyosunuz?ne zaman kollarınızı kaldırabiliyorsunuz?bütün bunları çok merak ediyorum. bi an önce iyilleşmek istiyorum

canım ben daha ameliyat olmadım ama arkadaşlarım ilk 1 haftadan sonra çok hızlı bir iyileşme sürecine girdiklerini söylediler hep.senin daha çok yeni olduğundan vücut ancak kendini toparlayacak.moralini yüksek tut.biliyorum yaşamayan bilemez diyorsundur ama bak biz yanındayız.sana herzaman destek ve moral için buradayız :kkk: :71:

çok geçmiş olsun yasemin her kaltığın gün kendini daha iyi hissesedecelksin bi haftanın sonunda kendi işini kendin görürsün biliyorum hiç iyleşemicekmiş gibi düşünüyosun bende bu hisse çok kapılmıştım ama ama 15 gün içinde bütün acılarını unutacak kadar mutlu olacaksın aramıza hoşgeldinnnnnn:71:

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Sanırım ben senden daha ağrılı bir süreçten geçtim dayanılmazdı. Bir ay olmasına rağmen hala ara ara ağrılarım oluyor. Ben ilk başta beş gün sargıda kaldım diren takılmamıştı sargı çıktıktan sonra da tekrardan hafif olarak bir hafta daha sargıyla dolaştım. Sargı işlemi bitince yeniden doğmuş gibi hissetmiştim ne işkenceydi... Sanırım diren çıkartılınca muhakkak rahatlarsın. Bir hafta kendi başına birşey yapmayı unut yardımla anca, sonradan hızlıca iyileşeceksin telaş etme. Ben iki hafta beklemiştim banyo için ama doktorum bir haftadan sonra ne çok sıcak ne de çok soğuk 10 dakika ovalamadan duş şeklinde banyo yapabileceğimi söylemişti. Kollar kaldırabilmek kişiye göre değişiyor bak mesela ben hala kollarımı tam randumanlı hareket ettiremiyorum. Kas altına koyulan silikon kası geriyormuş. Gerilen kas kısaldığı içinde kolları kaldırmak mümkün olmuyormuş. Zamanla kaslar uzayacakmış, kollarını her fırsatta fazla zorlamadan kullan canım açılsınlar. Şöyle düşün bir balerin iki bacağınıda yere sıfır yakın açabilmek için bacak kaslarını esnetir ya bizimki de bu şekilde olacakmış. Zamanla esneyerek uzayacak böylece kollar eskisi gibi olacakmış. Doktorum takriben bu süreç kişiye göre değişebileceğini ama ez az iki aylık bir süreç gerektiğini belirtmişti. Önce çok sabır gerektiren ve moralende yüksek olman gereken iyileşme sürecine girdin canım. Kendinde gördüğün ve kafana taktığın, olumsuz bulduğun herşeyi bizde yaşadık yaşıyoruzda zamanla düzeliyor gün geçtikçe daha iyi hissedecek ve anlayacaksın, sıkılma iyileşiyorsun canım. Bir an iyileşmen dileğiyle :29:

Öncelikle çok geçmiş olsunn. Korktum ben şimdi çevremdekiler zaten çok sıcak bakmıyorlar ağrım olduğunda naz da yapamıcam yani onlara korkuyoooğğruuum:50:

canım banada diren takılmıştı ameliyat ertesi günü çıkardılar emin ol o sallanan şeyler çıkınca rahatlıyosun acı dersen bende çok acı çektim bide göğsümdeen iki operasyon birden oldum hep toparlama hem silikon ameliyatım 3 saat sürdü kas altı 300cc takıldı şu an birbuçuk ay oldu yüzüstü yatmak harici hiçbir sıkıntı yok üstelik benim 2 buçuk yaşında bi oğlum var ameliyatımın haftasına kucağıma alabilmiştim(17 kilo) bu ameliyatı ne kadar istediğini düşün mutlu günler seni bekliyo...............:86:

canım çok geçmiş olsun. benimbugün 6 günüm dün kendim banyo yaptım ve kendi kendime yataktan kalkabiliyorum.umarım sen de iyisindir.

arkadaşlar çok teşekkürler harika şeyler yazmışsınız çok da moral oldu valla.:-)şimdi hastaneden geldim drenlerim çıktı doğrusu çıktıktan sonra oldukça rahatladım o borular olmadan daha rahat hareket edebiliyyorum. ameliyatımın 4.günü daha evet çok yeni. yya herşeyi geçtim ben bu göğüs ölçülerini anlamıyorum. 255 cc damla slikon taktı bana.şimdii baktığımda gözüme küçük görünüyorlar. bi de ödemli halleri bunlar daha da küçülecek. :-((((( bugün doktora kaç beden oldum deyince 90 taktım sana dedi.ama nasıl 90 bu anlamadım. bu kişiden kişiye göre değişiyo mu?

arkadaşlar çok teşekkürler harika şeyler yazmışsınız çok da moral oldu valla.:-)şimdi hastaneden geldim drenlerim çıktı doğrusu çıktıktan sonra oldukça rahatladım o borular olmadan daha rahat hareket edebiliyyorum. ameliyatımın 4.günü daha evet çok yeni. yya herşeyi geçtim ben bu göğüs ölçülerini anlamıyorum. 255 cc damla slikon taktı bana.şimdii baktığımda gözüme küçük görünüyorlar. bi de ödemli halleri bunlar daha da küçülecek. :-((((( bugün doktora kaç beden oldum deyince 90 taktım sana dedi.ama nasıl 90 bu anlamadım. bu kişiden kişiye göre değişiyo mu?

tekrar geçmiş olsun cnm :34:
tabiki kişiye göre değişir ameliyat sonrası ölçü
öncesinde olan göğüs dokun fazla olabilir bu yüzdende ameliyat sonrası ölçülerin başkasına göre fazla olabilir
henüz ödemlide olsa benim göğüslerim küçülmedi gerçi pek ödemimde yokmuş benim
sen bir ayın dolmasını bekle daha sonra ölçer bakarsın ölçülerine
ama doktorun neden 90 dedide cup olarak söylemedi :44: genelde doktorlar cup olarak söylüyor
sen göğüs altını ve mem ucundan göğüslerini ölç aradaki fark cup ölçünü simgeliyor buraya yazarsan sana yardımcı oluruz :71:

aynen ya. bana da 85 oldun dedi. öyle hiç de büyük değil.bana da 265cc kulanıldı ama bakalım artık burdaki arkadaşlar en az 1-2 ayın dolsun dediler.ancak şekilleri belli oluyormuş.bekleyip göreceğiz şekerim:6:

doğru hadi bakalım vaktin geçmesini bekleyelim ve görelim bakalım ne diyim.yok karamelcim şu an göğsüm bantlı ve doktor sporcuyu çıkartma dedi bana şekerim üç hfta sonra kontrolüm var tedaviye başlayacakmış ne olduğunu ben de bilmiyorum ve de masaja başlatcakmış bakalım artık neler olcak.

arkadaşlar merhaba ben bişey soracağım yarın 5.günüm oluyo ameliyatımın. sürekli önü açılabilen düğmeli pijamayla dolaşmaktan sıkıldım. acaba diyorum yarından itibaren kollarımı kaldırıp da tişört falan giyebilir miyim?yoksa hala zararlı mı?sporcuyu kulllanacağım onda bi sıkıntı yok tabi de ameliyat olan arkadaşlar kaçıncı günden itibaren body falan giydiniz?

Back