• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adapazarında estetik cerrah

geleverara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
6
1
88
Kocaeli
merhabalar meme küçültme ameliyatı düşünüyorum, yalovada oturuyorum, burada bir bayan doktor var ama güvenebilir miyim bilmiyorum. Kocaelinde Dr.Nurgül hanımdan komşum çok memnun büyütme yaptırdı ama. Adapazarında, Kocaelinde meme küçültme ameliyatı olan ya da bayan estetik cerrah önerisi olan var mı?

İlsun Aka var benim doktorum, ben meme büyütme oldum, çok memnun kaldım. Şu an Sakarya eğitim araştırmada ama Şubatta kendi muayenehanesine geçecekmiş.

teşekkürler canım, ne zamandır araştırıyorum Kocaeli'de Dr.Nurgül Altuntaş tan randevu aldım , ama İlsun hanımla ilgili de çok güzel yorumlar var onunla da görüşürüm. Haftaya salı günü Kocaeline gidicem oradan belki Adapazarına geçerim.Eğer Nurgül hanımdan memnun kalırsam orada yaptıracağım çok da uzatmak istemiyorum çok yoruldum:((

teşekkürler canım, ne zamandır araştırıyorum Kocaeli'de Dr.Nurgül Altuntaş tan randevu aldım , ama İlsun hanımla ilgili de çok güzel yorumlar var onunla da görüşürüm. Haftaya salı günü Kocaeline gidicem oradan belki Adapazarına geçerim.Eğer Nurgül hanımdan memnun kalırsam orada yaptıracağım çok da uzatmak istemiyorum çok yoruldum:KK43:(
Bence de öyle yap canım, araştırdıkça kafa karışıyor. Ben de ilk İlsun hanımla görüştüm, direkt beğendim ve düşünmedim daha fazla..

Back