• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adapazarı kadın doğum doktoru

canım bu başlığı gördüğüme sevindim ben en çok beyhekimde neşe hanımı duydum aynı hastanede diğer doktorlara randevu ertesi güne alınırken neşe hanıma randevu isteyince en az iki hafta sonra demişti. Ben ersin gürsele gidiyorum özel bir muyene.Aslında acil gibi bir durum olmuştu hastenedeki doktorlar çıkmıştı ona gitmek zorunda kaldım şimdi ona devam ediyorum ama hem maddi olarak zorluyor hem de kafamda küçük de olsa soru işaretleri var

canım bu başlığı gördüğüme sevindim ben en çok beyhekimde neşe hanımı duydum aynı hastanede diğer doktorlara randevu ertesi güne alınırken neşe hanıma randevu isteyince en az iki hafta sonra demişti. Ben ersin gürsele gidiyorum özel bir muyene.Aslında acil gibi bir durum olmuştu hastenedeki doktorlar çıkmıştı ona gitmek zorunda kaldım şimdi ona devam ediyorum ama hem maddi olarak zorluyor hem de kafamda küçük de olsa soru işaretleri var

hadi yaa cnm bnm bende bebek düşünüyorum 9 aydır olmuyor artık bi doktora gideyim dedim geç bile kaldım ben çalışıyorum hafta sonu gidebilirim bu yüzden özel olması gerekiyor bildiğim kadarıyla devlette hafta sonu yok ama tabii beni maddi olarak çok sıkmaması lazım bilemedimki valla ne yapsam bide burda hiç tanıdığım yok istanbuldan buraya yerleştim o yüzden sorabileceğim sizlerden başka kimsem yok :) :(

cnm bek ben sana ne dicem ben bu neşe hanım için hiç iyi şeyler duymadım ben adatıp ertan çelik' e gidicem görümcemde ona gitmişti çok iyi biri bi araştır bak hiş kötü birşey diyen yok hem maddi açıdan hiç zorlamıyomuş seni aklında bulunsun

Back