• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adap Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya birde en ufak seye banliyorlar. Ben banlandim 3 5 kez. Uslup nedeni ile diyor sebep. Bakıyorum ban yediğim yoruma,cidden bunun icin mi yedim bani diyorum :D
Belki yine banliyacaklar ama bir cok kisinin düşündüğü gibi bende ayrimcilik yapildigini,tanidik veya arkadasligin inisiyatif olarak kullanıldığını düşünüyorum. :)
Evet ,bir üye yorumunuzu beğenmedi mi kankalarıda size üşüşüyor ,var öyle tipler birden üyenin avukatı oluyorlar :(

Mesela neden şu an bu kadar polemiğe açık bir konu açtığınızı anlayamıyorum ben. Hayattaki derdiniz bu mu gerçekten?
Bu konuyu çok naif, kırılgan ve kırmadan yorum yapan biri açmış olsa belki bir nebze anlayabilirdim sizi. Ama daha geçen gün iş arayan muhendise "git limon sat, aileni geçindir!" deme hakkını görmüştünüz kendinizde.

O yüzden samimi bulmadım bu serzenişi, iyi geceler size de.
Ne mühendismiş ,bu memlekette ne işsizler var ,bence herkes sorumluluğunu yerine getirmeli ,mühendis olması hayatın gerçeğini değiştirmez ...

Mesela neden şu an bu kadar polemiğe açık bir konu açtığınızı anlayamıyorum ben. Hayattaki derdiniz bu mu gerçekten?
Bu konuyu çok naif, kırılgan ve kırmadan yorum yapan biri açmış olsa belki bir nebze anlayabilirdim sizi. Ama daha geçen gün iş arayan muhendise "git limon sat, aileni geçindir!" deme hakkını görmüştünüz kendinizde.

O yüzden samimi bulmadım bu serzenişi, iyi geceler size de.
Ay aynen öyle.
O konu üzerine bu konuyu açması... Bilemedim. Neyse yorum yapmayayım ya.

Geçen de bir derdimi anlattığım konu altına “bence kocan seni boşamalıııı”
Yazan bir arkadaş vardı. İnsanlara dert anlatıyoruz aynı fikirde olamasak bile bir üslup vardır o çerçeve içerisinde yazılır karşıt görüş yada fikir.
Kadınlar klübü adı üzerinde ama destekten çok köstek olacak kişiler pusuda yatmış nasıl kavga gerilim yaratsam diye bekliyor.
Bu şahıs yüzünden 4 gün ban yediğime mi yanayım yoksa üzüntüme daha çok üzüntü eklediğime mi...
Herkes bulamadığını arıyor.

Sizin daha geçen gün yazdığınız yoruma sinirlenmiştim şimdi bu yazıyı görünce önce kendinden başlamalı insan diyorum. Orada konu sahibi intiharı düşünüyordu, eşinin marketlere bile başvurduğunu ama fazla donanımlı bulunup alınmadığını söylüyordu. Bir arkadaşın benzinlikte pompacı işi bulabileceğini duyunca sevinmişti. Siz gidip limon sat demiştiniz.
Yani işin özü çuvaldızı millete batırırken, kendinize iğneyi batırmayı unutmayın.
Burası açık bir platform, üstelik anonim herkes filtresiz yazabilir. Karşıdakine küfür hakaret etmiyorsa istediği üslupla da yazabilir. Beğenirsin beğenmezsin, engellersin yada siteye girmezsin olur biter. İnsanlara akıl öğretmeye kalkmayın.

Ya birde en ufak seye banliyorlar. Ben banlandim 3 5 kez. Uslup nedeni ile diyor sebep. Bakıyorum ban yediğim yoruma,cidden bunun icin mi yedim bani diyorum :KK70:
Belki yine banliyacaklar ama bir cok kisinin düşündüğü gibi bende ayrimcilik yapildigini,tanidik veya arkadasligin inisiyatif olarak kullanıldığını düşünüyorum. :)
Eveeeeettt önce şu ayrımcılıktan başlayalım :))) MissCherryBlossom hem pro üyedir(Pro üyeliği belirttim çünkü onlara banlama yapılmadığı sanılıyor, halbuki site kuralları herkes içindir.) hem de sevdiğim genç dinamik hatunlardan biri ama 122 kere banlanmıştır, herkese yazdığımı size de yazayım, bu sitede babamın kızı olsa kurallara uymuyorsa tanımam gerekeni yaparım, bunu siz ve ayrım yapıyorlar diye düşünenler bilmeyebilir ama benimle sohbet edip geyik yaparken pat diye banlanan tanıdık, arkadaş, hamili kart yakinimdir diye nitelendirdiğiniz herkes çok iyi bilir.

Siz üsluptan banlanıyorsunuz çünkü evinizde arkadaşınızla konuşur gibi yazıp argo kelimelerin hepsini sıralıyorsunuz, diyeceksiniz ki sitedeki siz dahil hiçbir kadın argo kelimeler kullanmaz mı, hayatlarında hiç duymadılar mı, bu kadar mı prensesler? Valla kendi adıma cevaplamam gerekirse günlük hayatta argo kullanırım, hiç minnoş bir kadın değilimdir ama sitede asla, zira buranın kuralları var, ki site manifestosunun 1. kuralı:
I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.

Açılan bu konunun geneli içinse adap, üslup vs diyorsunuz ama nedense herkes kendi adap ve üslubunu doğru buluyorken başkalarını eleştiriyor, oysa çok özür dilerim ama genel olarak zaten üsluplarda sıkıntı var, nasılsa klavye ardındayız denip yüze söylemeye cesaret edilmeyenler bile klavyelerden dökülüveriyor.

Konu kapatıldı zira üyeleri, açılan konuları vb eleştirmek için konu açılamaz, adap, üslup şikayetleriniz varsa şikayet et butonuna basarak bildirin lütfen.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X