- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.605
- 398
- Konu Sahibi deepsimply
Sevgili Üyeler ve Yöneticiler,
İsteyen yasaklayabilir ,hiç sorun değil ,
Toplumumuzun bozulan kalitesi ve o toplumu yetiştirenin kadınlar olduğunu göz önüne alarak bu yazıyı yazıyorum,
Bunları yapan kadınların çocukları da kendileri gibi olacak şüphesiz ,
Umarım bi çeki düzen verirler kendilerine ,
Ne bu site ne de toplum kimsenin egosunu tatmin edeceği yerler değil .
Açılan konulara yapılan yorumlarda ,gerek konuyu açan ,gerekse yorum yapanlara kendi doğruları dışında bir cevap ise bu yapılanlar normal mi ?
- Kızgınım butonu nedir ?
Buradaki herhangi bir üyeye baskasının kızma hakkı var mı ?
- Usluple ilgili ciddi sorunlar var ,
Sen ne diyon ,sana yol yordam öğretiyorum tarzı cevaplar nedir ?
-Herkes her yorumu beğenmek zorunda mı ?
- Bide okuduğunu anlamayıp ,ortalığı karıştırmak için farklı yönlere çekmek isteyenler var ,empati yapın ....
-Biz konu açanı memnun etmek için mi yazıyoruz ,elbette hoşuna giden olacağı gibi olmayan da olacak (işine gelmeyen)
Neden hemen demotive oluyorlar ,negatif etkileniyorlar ,öyleyse burada ne işleri var ?
-Kimse kinsenin hayatının detayını bilmiyor ,her söylediği lafta bir saldırganlık,zorbalık ,sanki dünyayı onlar yaratmışlar biz biliriz sen bişi bilmezsin havası nedir ?
-Farklı görüşler iyidir ,bir yol açar ,
İyi Geceler
İsteyen yasaklayabilir ,hiç sorun değil ,
Toplumumuzun bozulan kalitesi ve o toplumu yetiştirenin kadınlar olduğunu göz önüne alarak bu yazıyı yazıyorum,
Bunları yapan kadınların çocukları da kendileri gibi olacak şüphesiz ,
Umarım bi çeki düzen verirler kendilerine ,
Ne bu site ne de toplum kimsenin egosunu tatmin edeceği yerler değil .
Açılan konulara yapılan yorumlarda ,gerek konuyu açan ,gerekse yorum yapanlara kendi doğruları dışında bir cevap ise bu yapılanlar normal mi ?
- Kızgınım butonu nedir ?
Buradaki herhangi bir üyeye baskasının kızma hakkı var mı ?
- Usluple ilgili ciddi sorunlar var ,
Sen ne diyon ,sana yol yordam öğretiyorum tarzı cevaplar nedir ?
-Herkes her yorumu beğenmek zorunda mı ?
- Bide okuduğunu anlamayıp ,ortalığı karıştırmak için farklı yönlere çekmek isteyenler var ,empati yapın ....
-Biz konu açanı memnun etmek için mi yazıyoruz ,elbette hoşuna giden olacağı gibi olmayan da olacak (işine gelmeyen)
Neden hemen demotive oluyorlar ,negatif etkileniyorlar ,öyleyse burada ne işleri var ?
-Kimse kinsenin hayatının detayını bilmiyor ,her söylediği lafta bir saldırganlık,zorbalık ,sanki dünyayı onlar yaratmışlar biz biliriz sen bişi bilmezsin havası nedir ?
-Farklı görüşler iyidir ,bir yol açar ,
İyi Geceler
Son düzenleme: