• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adap Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

deepsimply

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2010
5.180
7.605
398
Sevgili Üyeler ve Yöneticiler,

İsteyen yasaklayabilir ,hiç sorun değil ,
Toplumumuzun bozulan kalitesi ve o toplumu yetiştirenin kadınlar olduğunu göz önüne alarak bu yazıyı yazıyorum,

Bunları yapan kadınların çocukları da kendileri gibi olacak şüphesiz ,
Umarım bi çeki düzen verirler kendilerine ,

Ne bu site ne de toplum kimsenin egosunu tatmin edeceği yerler değil .

Açılan konulara yapılan yorumlarda ,gerek konuyu açan ,gerekse yorum yapanlara kendi doğruları dışında bir cevap ise bu yapılanlar normal mi ?

- Kızgınım butonu nedir ?
Buradaki herhangi bir üyeye baskasının kızma hakkı var mı ?

- Usluple ilgili ciddi sorunlar var ,
Sen ne diyon ,sana yol yordam öğretiyorum tarzı cevaplar nedir ?

-Herkes her yorumu beğenmek zorunda mı ?

- Bide okuduğunu anlamayıp ,ortalığı karıştırmak için farklı yönlere çekmek isteyenler var ,empati yapın ....

-Biz konu açanı memnun etmek için mi yazıyoruz ,elbette hoşuna giden olacağı gibi olmayan da olacak (işine gelmeyen)
Neden hemen demotive oluyorlar ,negatif etkileniyorlar ,öyleyse burada ne işleri var ?

-Kimse kinsenin hayatının detayını bilmiyor ,her söylediği lafta bir saldırganlık,zorbalık ,sanki dünyayı onlar yaratmışlar biz biliriz sen bişi bilmezsin havası nedir ?

-Farklı görüşler iyidir ,bir yol açar ,

İyi Geceler

Son düzenleme:
haklısın bende senin gibi düşünüyorum ama bende az önce birine çok saçma bi yorum yaptım galiba :KK43:
ilk aklına geleni yazmamak gerekir belkide
Aşırı uç örnekler var yazmadım ,çok itham edici değilse komik bazende değişik şeyler yazmak iyi bile oluyor ;)

Hepimiz klavyenin ve nicklerin verdiği anonimliğe ve cesarete güvenerek filtresiz bir şekilde yorum yapıyoruz ister istemez, yanlış. Bizi bununla yüzleştirdiğiniz için teşekkürler. Karşımızdakinin de duyguları olduğunu unutmayalım, yüzyüzeyken söyleyemeyeceğimiz şeyleri yazmayalım.

Aşırı uç örnekler var yazmadım ,çok itham edici değilse komik bazende değişik şeyler yazmak iyi bile oluyor :KK66:
yaa evet ismi lazım değil biri 4 yaşındaki bebeğine 50 aylık demiş bende 10 yaşına gelince 120 aylık mı diyeceksin yazdım iğrencim ben yaaaaa canımm oda bana ağız alışkanlığı okuldan dolayı diye cevap vermiş oysa ben ters bişey söler sanıyordum iki kere üzüldüm yazdığıma :) :(

Geçen de bir derdimi anlattığım konu altına “bence kocan seni boşamalıııı”
Yazan bir arkadaş vardı. İnsanlara dert anlatıyoruz aynı fikirde olamasak bile bir üslup vardır o çerçeve içerisinde yazılır karşıt görüş yada fikir.
Kadınlar klübü adı üzerinde ama destekten çok köstek olacak kişiler pusuda yatmış nasıl kavga gerilim yaratsam diye bekliyor.
Bu şahıs yüzünden 4 gün ban yediğime mi yanayım yoksa üzüntüme daha çok üzüntü eklediğime mi...

Sevgili Üyeler ve Yöneticiler,

İsteyen yasaklayabilir ,hiç sorun değil ,
Toplumumuzun bozulan kalitesi ve o toplumu yetiştirenin kadınlar olduğunu göz önüne alarak bu yazıyı yazıyorum,

Bunları yapan kadınların çocukları da kendileri gibi olacak şüphesiz ,
Umarım bi çeki düzen verirler kendilerine ,

Ne bu site ne de toplum kimsenin egosunu tatmin edeceği yerler değil .

Açılan konulara yapılan yorumlarda ,gerek konuyu açan ,gerekse yorum yapanlara kendi doğruları dışında bir cevap ise bu yapılanlar normal mi ?

- Kızgınım butonu nedir ?
Buradaki herhangi bir üyeye baskasının kızma hakkı var mı ?

- Usluple ilgili ciddi sorunlar var ,
Sen ne diyon ,sana yol yordam öğretiyorum tarzı cevaplar nedir ?

-Herkes her yorumu beğenmek zorunda mı ?

-Biz konu açanı memnun etmek için mi yazıyoruz ,elbette hoşuna giden olacağı gibi olmayan da olacak (işine gelmeyen)
Neden hemen demotive oluyorlar ,negatif etkileniyorlar ,öyleyse burada ne işleri var ?

-Kimse kinsenin hayatının detayını bilmiyor ,her söylediği lafta bir saldırganlık,zorbalık ,sanki dünyayı onlar yaratmışlar biz biliriz sen bişi bilmezsin havası nedir ?

İyi Geceler
Ben şok ama bunları yapanlardan biride sizsiniz cevaplarınıza bir bakın kimse kimsenin hayatının detayını bilmiyor yazmışsınız ama makina mühendisine git limon sat burnunun dikine gitme diyebiliyosunuz

Ben şok ama bunları yapanlardan biride sizsiniz cevaplarınıza bir bakın kimse kimsenin hayatının detayını bilmiyor yazmışsınız ama makina mühendisine git limon sat burnunun dikine gitme diyebiliyosunuz
[/QUO

Konuyu lütfen saptırmayın ,
Zaten en büyük sorun sizin gibi saldırmaya ,okuduğunu farklı yöne çekmeye uğraşanlar ,
Konu sahibinin eşi uzun süredir işsiz ,çocukları var makam mevki depil sonuç önemli benim babam işçiydi çalıştı çırpındı baktı ,işsiz kaldım deyip mağdur etmedi her işi yaptı ,
Makine mühendisi de olsan, dalında iş bulamazsan aylarca, gider en basit işi yapar çoluğunun çocupunun geçimini sağlarsın ,
İncileri dökülmez ,egosu zedelenmez
Evini geçindirmek kimsenin

Son düzenleme:
Ya o kadar ban yedim ki üslup mu kötü insanlar mi bilmiyorum ama kimse kendini soyutlamasın hepimiz bu toplumun bir parçasıyız
Bazen haklı olsak bile kural ihlaline giriyor polemik ve ban yiyoruz. Haklı olduğum halde yediğim banlar haksızken yediklerimden daha fazladır herhalde 😂
İnsanlar kötü üslup bilmeyip yazıyorlar sonrada kendilerini eleştiriye açık ol diye savunuyorlar

Yorumlarini begenmediginiz , rahatsiz oldugunuz uyeyi engelleyebilirsiniz , site bu konuda boyle bir imkan vermis , benim engelledigim uyeler var size de tavsiye ederim

Ayrica boyle acilan konulari cok anlamsiz buluyorum , begenmiyorsaniz uyelik iptali yapabilirsiniz , kimse kimseyi zorla tutmuyor burada

Empati guzel seydir , ancak burada pek cok uye hayat tecrubesi ile cok farkli seyleri de gorup yorum yapiyor , bazen sert olabilir yorumlar ama onun da gerektigi pek cok konu var burada

Ya birde en ufak seye banliyorlar. Ben banlandim 3 5 kez. Uslup nedeni ile diyor sebep. Bakıyorum ban yediğim yoruma,cidden bunun icin mi yedim bani diyorum :D
Belki yine banliyacaklar ama bir cok kisinin düşündüğü gibi bende ayrimcilik yapildigini,tanidik veya arkadasligin inisiyatif olarak kullanıldığını düşünüyorum. :)

Ya birde en ufak seye banliyorlar. Ben banlandim 3 5 kez. Uslup nedeni ile diyor sebep. Bakıyorum ban yediğim yoruma,cidden bunun icin mi yedim bani diyorum :KK70:
Belki yine banliyacaklar ama bir cok kisinin düşündüğü gibi bende ayrimcilik yapildigini,tanidik veya arkadasligin inisiyatif olarak kullanıldığını düşünüyorum. :)

3-5i 35 okudum, tam 35 ne ki yazacaktim......neyse sustum :olamaz:

Mesela neden şu an bu kadar polemiğe açık bir konu açtığınızı anlayamıyorum ben. Hayattaki derdiniz bu mu gerçekten?
Bu konuyu çok naif, kırılgan ve kırmadan yorum yapan biri açmış olsa belki bir nebze anlayabilirdim sizi. Ama daha geçen gün iş arayan muhendise "git limon sat, aileni geçindir!" deme hakkını görmüştünüz kendinizde.

O yüzden samimi bulmadım bu serzenişi, iyi geceler size de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X