• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri adanadaki kızlar yardım...

monato

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
247
24
68
ben bilmiyorum ve adanaya gelin geleceğim yazın... nişanlık için nerelere bakabilirim tavsiye verin lütfeeeeeeeeeeeeeen

adana da gazıpasa caddesı var orada gusel abıyeler bulabılırsın bıde gelınlıkcıler carsısı var orda da ıstedıgın gıbı bıseyler bulabılırsın umarım kolay gelsın

Abiye elbise için, Gazipaşa'daki Venedik mağazası, Ariplex sinemasının karşı sokağındaki Romance, Orhan ve Stop Line mağazalarını, ayrıca yine Gazipaşa yakınlarında ve Kenan Evren bulvarında şubeleri olan Eser Mola mağazasını, Skala'nın karşısındaki pasajı (bir çok abiye mağazası bir arada burada) ve diğer arkadaşlarında yazdığı gibi gelinlikçilerin yoğun olduğu Vakıflar Sarayı'na bakabilirsiniz...

Kabarık gelinlikvari elbise arıyorsanız Vakıflar Sarayı'na, Ayşem Modaevi ve Gözde Modaevine, gelinlikçilere bakabilirsiniz...

Nişanınız hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin...

Son düzenleme:
Abiye elbise için, Gazipaşa'daki Venedik mağazası, Ariplex sinemasının karşı sokağındaki Romance, Orhan ve Stop Line mağazalarını, ayrıca yine Gazipaşa yakınlarında ve Kenan Evren bulvarında şubeleri olan Eser Mola mağazasını, Skala'nın karşısındaki pasajı (bir çok abiye mağazası bir arada burada) ve diğer arkadaşlarında yazdığı gibi gelinlikçilerin yoğun olduğu Vakıflar Sarayı'na bakabilirsiniz...

Kabarık gelinlikvari elbise arıyorsanız Vakıflar Sarayı'na, Ayşem Modaevi ve Gözde Modaevine, gelinlikçilere bakabilirsiniz...

Nişanınız hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin...

çok teşekkür ederim tatlım inş. dilediğimi bulurum.. sözlümde kenn evrende oturuyor inşll biliyordur bu mağazaları :D

Back