adana da size önerebileceğim en iyi kadın doğum doktoru BAYRAM BUKAN dır.
kesinlikle kendisini tanımanızı öneririm hastalarıyla son derece ilgilidir.
beni hamileliğim boyunca en iyi şekilde yönlendirdiğine ve bilgilendirdiğine inanıyorum.
bence bir kere denemekten hiç bir şey olmaz kesinlikle denemeye değer.
üstelik kendi kliniğinde takip ettiği hastalarının doğumunuda kendi yaptırıyor çocuk doktorlarının da olması bizim açımızadan çok iyi.
benim doğumumu bayram bey yaptırdı ve kendi kliniğinde yaptı (ziyapaşa kadın doğum ve çocuk hastalıkları merkezinde)
son derece memnun kaldım ilgi alaka bilgi son derece güzel.
herkese en azından bir kere denemesini tavsiye ederim.
Arkadaşlar benim doktorum Hasan Faruk Demir ilk doğumumuda kendisi yapmıştı.ikinci bebeğim için yine ona gidiyorum çok anlayışlı ve ilgili herşeyden önce çok tecrübeli ve bilgili bir doktor adananın en iyisi diyebilirim.ben hiç düşünmeden gidin derim.isterseniz adresini verebilirim.
merhabalar ben ziyapaşa kadın doguma gidiyorum. bayram bukana işinin ehli bi doktor olduğunu dumuştum ama açıkçası ben çok memnun kalmadım risk almayı seven doktorlardan anne sağlığıyla çok fazla ilgilenmiyor önemli sayılabilecek sağlık problemlerim var ama benimle çok ilgilenmedi...ve ilk gebeliğim olmasına rağmen beni yeterince yönlendirmedi sormassanız hiç bişey anlatmıyor.
Sefa Beyin ben de methini çok duydum ama ne yazık ki Ortadoğu'dan ayrılmış. Seyhan Uygulama Hastanesini inceledim, poliklinikte gözükmüyor doğal olarak. Nasıl randevu alabilirim ve başka özel bir yerde çalışıyor mu acaba bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?